Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Дніпро-1 – Олександрія 0:0. Україна, 17-й тур. Звіт

На «Дніпро-Арені» суперникам не вдалось відкрити рахунок. «Олександрія» піднялася на шосте місце, наздогнавши «Колос», а «Дніпро-1» залишився на 10-му.

Менше тижня минуло з кубкової зустрічі цих суперників, як прийшов час грати у рамках чемпіонату. Тренери обох команд обмежилися небагатьма змінами у стартових складах. Але якщо господарі, повернувши до основи Юрчука та Тейлора, від звичної схеми гри не відійшли, то «Олександрія», провівши ті ж дві заміни, перебудувалася. Мельник, Дубра та Бондаренко склали тріо центрбеків, Пашаєв та Вантух розташувалися на флангах, а Третьяков з Шасталом допомагали центрфорварду Сіталу з флангів.

Матч розпочався дуже обережно. Лише наприкінці першої десятихвилинки комусь із суперників довелося дістатися до чужого штрафного – це Довбик отримав передачу, але силу його удару згасив рикошет. Цей епізод, треба визнати, був виключенням із загальної картини матчу – гості в дебюті атакували більше, хоча й загроз воротам Юрчука не створювали.

Гра без моментів тривала майже до перерви, аж поки на 44-й хвилині після зіткнення Юрчука на виході із суперником Шастал намагався поцілити у ворота з-за меж штрафного. Удар був невлучний, до того ж Дуглас вже перебував на лінії, контролюючі події.

Другий тайм розпочався активніше. Майже одразу Довбик помчав у прорив в контратаці, але влучно пробити не зміг. Це був як сигнал до більш відкритих дій, у яких гострішим був «Дніпро-1». Щоправда, реальних моментів, як і раніше, не було. Трохи не вистачило Тейлору, який бив метрів з 18-ти на 69-й хвилині. А за 5 хвилин був створений найгостріший момент з початку матчу. Дуглас отримав м’яч після другої хвилі розіграшу кутового і перекидав його через Паньківа у порожні ворота – голкіпера на самісінькій лінії підстрахував захисник.

Чим ближче до завершення матчу, ти збільшував тиск «Дніпро-1». На 85-й хвилині міг відзначитися Когут, але його удар головою прийшовся у стійку. До фінального свистка господарі демонстрували значно більше прагнення до перемоги, але втілити його у результат не судилося.

ДНІПРО-1 – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Дніпро-1: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко, Назаренко (Булеца, 63), Чуже, Ді Франко (Когут, 75), Довбик.
Олександрія: Паньків, Пашаєв, Дубра, Бондаренко, Мельник (Бабогло, 69), Банада, Шастал (Мірошніченко, 67), Гречишкін, Третьяков, Вантух (Стецьков, 60), Сітало (Новіков, 82).
Попередження: Логінов (18), Ігнатенко (31), Назаренко (58) – Вантух (55), Пашаєв (84), Мірошніченко (90).

8 березня 2021 16:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16