Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Дніпро-1 – Кайрат (Казахстан) 2:4. Два різних тайми дніпрян

Стартовий склад дніпрян на матч проти віце-чемпіону Казахстану останніх п’яти сезонів, мало чим відрізнявся від того, що у минулому поєдинку переграв «Олександрію» – відбулась тільки одна зміна в середині поля, де замість Кравченка вийшов Когут.

Початок матчу вийшов рівним. Кілька кутових у виконанні дніпрян не призвели до загострень, адже кремезні і високі суперники мали явну перевагу на другому поверху, а перша небезпечна атака «Кайрату» на 14-й хвилині хоча і закінчилась взяттям воріт, але гол не було зараховано через офсайд. Не був точним у виконанні алматинців і перспективний штрафний метрів з 23-х. І все ж таки саме «Кайрат» відкрив рахунок: після прострілу з правого флангу м’яч відскочив до Косовича, який влучно пробив через частокіл ніг гравців обох команд.

Свій перший удар по воротах суперника дніпряни завдали тільки на 25-й хвилині, але Булеца пробив зі штрафного значно вище поперечини, принаймні, удар-відповідь від Абикена поруч з дев’яткою був значно небезпечніше. Той же Абикен завдавав удар головою вже у межах штрафного майданчику, і тепер м’яч прийшов у руки Юрчуку.

А далі рахунок став 2:0 – Есеола кинув у прорив Вржещиньського, і той влучно пробив низом у дальній кут. На цьому неприємності для дніпрян у першому таймі не закінчились – спочатку через пошкодження поле залишив Когут, а вже у компенсований арбітром час Дугалич вище усіх вистрибнув після подачі кутового і довів рахунок до великого.

Початок другого тайму дніпряни почали значно активніше і одразу могли відіграти один м’яч, але Коркішко не зумів переграти голкіпера з близької відстані. Після ще кількох атак спортклубівці отримали право на небезпечний штрафний, і м’яч після удару Булеци влучив у поперечину. Але були і моменти у «Кайрата», який практично повністю оновив склад у перерві. Одного разу Юрчук у красивому стрибку перевів м’яч на кутовий після дальнього удару Аликулова.

Проте, головне, що з боку дніпрян гра стала веселіше, і ось знову Коркішко не використовує чудовий шанс відзначитись, спрямовуючи м’яч з вбивчої позиції над поперечиною. Але буквально у наступній атаці дніпряни таки досягли цілі – Супряга і Булеца розіграли комбінацію, і Влад відзначив своє 20-річчя забитим м’ячем, вже четвертим у поточеному міжсезонні. Той же Супряга невдовзі міг оформити дубль, але цього разу Устименко в шпагаті відвів загрозу від власних воріт. Далі вже Ді Франко завершує ударом стрімку контратаку спортклубівців, але знову воротар рятує «Кайрат», а ще за кілька хвилин Булеца не реалізує вихід сам на сам – знову Устименко відбиває м’яч на кутовий.

На 76-й хвилині тепер вже Коркішко не реалізує вихід до воріт, а після подачі кутового Хобленко завдає удар головою, але алматинців удруге рятує поперечина. У наступній атаці Супряга б’є метрів з десяти вище поперечини, а потім і Сніжко не переграє Устименка з близької відстані. Тільки після цього у гру вступив Юрчук, який також ліквідував вихід сам на сам. І маючі таку повну перевагу у другому таймі спортклубівці пропустили випад суперника – 1:4.

Тільки ж розігравши з центру поля Булеца завдав невідпорного удару в дев’ятку -2:4. Після цього литовський рефері не призначає пенальті у ворота «Кайрата» за гру рукою, а у наступній атаці Булеца б’є у стійку (втретє суперника рятує каркас воріт). До останніх секунд гри дніпряни намагалися забити ще, але більше голів у матчі не було. Таким чином, ми побачили два різних тайми у виконанні спортклубівців, невикористану купу моментів, що у підсумку призвело до поразки.

СК «Дніпро-1» – «Кайрат» (Казахстан) – 2:4
Голи: Супряга (62), Булеца (83) – Косович (21), Вржещиньський (37), Дугалич (45+2), Тингисбаєв (82).
Дніпро-1: 33. Юрчук, 8.Польовий, 15. Логінов (кап), 30. Гуйє, 9. Адамюк, 44. Батагов (98.Хобленко,67), 3.Ді Франко, 25. Когут (18. Сніжко,43), 10.Булеца, 7. Коркішко (77. Чичиков,76), 89. Супряга.
«Кайрат»: 30. Устименко, 24.Миканович, 20.Дугалич, 4.Аліп, 5.Суюмбаєв (кап), 6.Гуральський, 14.Абикен, 18.Вржещиньський, 22.Косович, 11.Есеола, 54.Шушеначов. 2 тайм: 30. Устименко, 57. Ібрагимов, 16. Кейлер, 13. Оганесян, 39. Астанов, 17. Тингисбаєв, 62. Алімхан, 8. Аликулов, 48. Тузакбаєв, 36. Адахаджиєв.


15 лютого 2020 18:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07