Сьогодні 28 березня 2024 р.

Цитаишвили: «Пока не считаю себя игроком первой команды «Динамо»

Півзахисник «Динамо» Георгій Цитаїшвілі вийшов на поле у другому таймі матчу проти луганської «Зорі». Після гри він поділився враженнями від поєдинку:

– Поки що не вважаю, що я маю місце в основній команди. Я лише виходжу на заміну, а часом і не потрапляю до заявки. Коли гратиму у складі постійно, тоді можна буде сказати, що я в першій команді.

– «Динамо» забило багато м’ячів завдяки активній грі на флангах. Чи легко вам було виходити на поле, відчуваючи, що «Динамо» має перевагу на вашій позиції?
– Завжди легше, коли вже здобуто перевагу в рахунку. Входити у гру було неважко, тим паче, що всі мене підтримували. Крім того, наші захисники підключаються до атак, тому нам, крайнім півзахисникам, значно легше грати, адже у нас завжди є більшість попереду.

– Кілька днів тому ви провели поєединок проти «Ювентуса» в Юнацькій лізі УЄФА, чи додала вам мотивації впевнена перемога?
– Тоді я ще не знав, що гратиму сьогодні. Неважливо, у якій команді я граю – потрібно завжди діяти на максимумі. Мене взяли в першу команду, я підготувався і зіграв проти «Зорі».

– Учора в поєдинку проти дубля «Зорі» під час виконання кутового ви отримали курйозну травму і навіть не вийшли на поле після перерви. Наскільки серйозним було ваше ушкодження?
– Моя заміна була пов’язана не з травмою. Так, було боляче, але мене замінили, щоб я підготувався до сьогоднішньої гри. А взагалі там просто була причина в полі, я послизнувся і ударив у землю – на щастя, нічого страшного, усе добре.

26 лютого 2019 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07