Сьогодні 28 березня 2024 р.

Состоялось Общее собрание участников УПЛ

На Загальних зборах були присутні: від Української Прем’єр-Ліги – Президент Томас Грімм, Віце-президент Маркіян Ключковський, Дирекція у повному складі, представники всіх клубів УПЛ; від Федерації футболу України – Перший віце-президент Олег Протасов, голова Атестаційного комітету Сергій Задіран, відповідальний секретар Контрольно-дисциплінарного комітету Ігор Грищенко.

У порядку денному Загальних зборів були п’ять пунктів:

– про реалізацію комерційних прав і телевізійного пулу;

– про офіційний м’яч Чемпіонату УПЛ;

– про збільшення кількості учасників УПЛ сезону 2019/20 років до 16 команд;

– про розподіл платежів солідарності УЄФА за сезон 2017/18 років;

– різне.

Найбільше часу зайняло обговорення питання про реалізацію комерційних прав і телевізійного пулу. Як відомо, наступного року до УПЛ переходять телевізійні та маркетингові права. Це вкрай важлива подія, яка стане базовою для успішного розвитку Чемпіонату УПЛ – як у спортивному плані, так і в комерційному. Під час Загальних зборів чотири компанії виступали з презентаціями, висловивши готовність надавати консультативні послуги щодо розробки пакетів медіа-прав та їхньої подальшої реалізації на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Роботу над третім питанням порядку денного – щодо збільшення кількості учасників УПЛ сезону 2019/20 років до 16 команд – клуби-учасники УПЛ вирішили продовжити на наступних Загальних зборах, які відбудуться на початку грудня після завершення літньо-осінньої частини сезону поточного Чемпіонату.

1 листопада 2018 21:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07