Сьогодні 28 березня 2024 р.

Гиоргадзе: «Раньше играл в тбилисском дерби, но львовское более напряженное»

Протистояння ПФК «Львів» та «Карпат» запам’яталося величезною кількістю єдиноборств та фолів. Як і в першому колі, у львівському дербі оборона виявилася сильнішою за атаку. Захисник «зелено-білих» Андро Гіоргадзе пригадав події в дербі, яке завершилося без голів.

– Коли на трибуни приходить стільки глядачів, то за таких умов завжди грати цікавіше. Так, сьогодні була серйозна напруга, що певною мірою вплинуло на гру. Команди передусім діяли з думкою про оборону. Усі ми старалися грати агресивніше в атаці, намагалися прорвати оборону суперника, однак нам не пощастило. «Карпати» домінували у другому таймі, проте не змогли перетворити власну перевагу на бодай один забитий гол.

Матч проти ПФК «Львів» був дуже багатим на боротьбу, як і весь український чемпіонат в цілому. До того ж це дербі, тому чогось іншого чекати не доводилося. Раніше я брав участь у тбіліському дербі. В Україні, напевно, все-таки більша напруга. Крім того, у Львові сьогодні було чимало вболівальників, яким я дуже вдячний за підтримку.

8 березня 2020 21:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07