Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Тыхы (Польша) 1:0. Мякушко в центре внимания

Завершальним спарингом для «Карпат» на польських зборах стала зустріч проти польського «Тихи» – команди, якій не вистачило мізеру, щоби найближчого сезону виступати в Екстраклясі. 

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Кучинський, Мірошніченко, Федецький, Лобай, Лебеденко, Голодюк, Вербний, Ді Франко, Санчес, Мякушко, Карраскаль.

Багато часу на знайомство карпатівцям не знадобилось, а стартові хвилини матчу пройшли під супровід атак «зелено-білих». Франціско Ді Франко класним пасом знайшов попереду Мякушка, який виходив один на один з голкіпером, але не зумів обіграти останню перешкоду на своєму шляху. Наступний епізод створила пара нападників Карраскаля та Санчеса: відпасувавши на партнера, Хорхе змістився на інший фланг та, отримавши назад м’яча від Катріеля, ударом влучив у воротаря. За мить, у центрі уваги знову опинився Мякушко. Олег Голодюк з центра поля прокинув круглого вперед, Сергій пробив сильно, але кіпер суперників був на місці. 

«Карпати» швидко переходили центр поля, а Карраскаль, якому не щастило у попередньому матчі проти «Вікторії», не цурався роботи позаду та часто був тим, хто відбирав м’яча в суперників. Кожна ланка «зелено-білих» настільки компактно та злагоджено працювала, що футболісти у червоних футболках перші двадцять хвилин гри провели майже без м’яча. 

Здавалось, що на перерву команди підуть без забитих голів, але в атакувальної трійки «Карпат» були власні плани. Карраскаль вирвався з-під опіки щонайменше, кількох футболістів суперника, та прокинув круглого вперед. Мякушко знову опинився один на один з воротарем, але цього разу вдало перекинув м’яча у ворота – 1:0.

Після 15-хвилинної перерви у складі «зелено-білих» відбулась всього лиш одна зміна: Голодюка замінив Ербес, а дещо згодом на полі з’явились Кльоц, Чачуа та Ковтун.

Подвоїти перевагу львів’ян міг Франціско Ді Франко: аргентинець увірвався у штрафний майданчик та миттєво зреагував на класний пас від партнера, але м’яч після сильного удару пролетів повз ворота. Карраскаль теж не хотів йти з поля без забитого голу, але тільки-но колумбієць наближався до воріт суперника, як відразу кілька гравців «Тихи» блокували будь-які дії технічного карпатівця. 

Тож заключний товариський матч на міжсезонних зборах львів’яни завершили мінімальною перемогою. Відразу після закінчення товариського матчу, «Карпати» вирушать до Львова, адже за тиждень на «зелено-білих» чекає перший офіційний поєдинок у сезоні проти «Олександрії».

12 липня 2018 15:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46