Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Клименчук: «Проти «Олімпіка» нам під силу зіграти якнайкраще»

Наступий календарний матч у рамках Favbet ліги ПФК «Львів» проведе на виїзді з донецьким «Олімпіком». З особливими відчуттями на протистояння з донеччанами виходитиме Єгор Клименчук, попереднім клубом якого якраз і був «Олімпік». Про підготовку до останнього поєдинку перед зимовою перервою у чемпіонаті, майбутнього суперника та багато іншого Єгор Клименчук розповів у розмові з клубною інформаційною службою.

– Єгоре, попередній матч з «Інгульцем» був досить виснажливим для нас як фізично, так і психологічно. Команда догравала поєдинок вдев’ятьох. Чи вдалося вже відновитись від тієї гри?
– Цього тижня тренерський штаб надав нам тренування відновлювального характеру. У нас на базі є всі умови для максимально якісного відновлення після важких поєдинків. Власне тому, жодної втоми вже у наступному матчі не повинні відчувати. Ми всі – професіонали, тому підходимо до «Олімпіка» у хороших фізичних кондиціях.

– Наступний поєдинок зіграємо проти «Олімпіка». Це твій попередній клуб. Які спогади залишились про період виступів у донецькій команді?
– Тільки найкращі враження залишились. «Олімпік» – хороша команда, хороший колектив там зібраний. До сих пір підтримуємо дуже теплі зв’язки з деякими гравцями тієї команди. Загалом, класний клуб у всіх планах.

– Наскільки особливим наступний матч буде для тебе?
– Безперечно, на зустріч з «Олімпіком» виходитиму  з подвійною мотивацією. Їдемо грати тільки на перемогу. Особисто намагатимусь зіграти якомога краще, аби своїй теперішній команді принести користь власними діями на полі.

– Які сильні сторони у теперішнього «Олімпіка», на твою думку?
– Перш за все, «Олімпік» виділяється тим, що володіє складом, який можна назвати сплавом молоді та досвіду. Є лідери, які ведуть за собою гру. Взяти того ж таки Політила, у якого величезний досвід виступів і в УПЛ, і у Лізі Європи. Окрім того, в «Олімпіка» дуже сильна лінія нападу. Багато легіонерів класно вписалися у гру команди. Виділяються Тейшейра, Шахаб. Дуже непогано у цьому сезоні себе показує Беніто. Втім, впевнений, навіть проти такої добротної команди нам під силу зіграти якнайкраще.

– У цьому сезоні «Львову» уже вдалося здобути переможні результати у протистояннях з колективами, які йдуть серед лідерів. Наш наступний опонент – також команда з верхньої частини турнірної таблиці. Можливо, якось говорите з хлопцями на цю тему?
– Ні, таких розмов немає. Просто кожен гравець для себе розуміє, що ми туди їдемо на просто так. Нам потрібні очки, яких ми не добрали у перших турах поточного чемпіонату. Нам потрібно боротися на полі та чіплятися за залікові пункти. Переконаний, ми цього заслуговуємо. Всі класно віддаються на тренуваннях, тому передумови для хорошого виступу є.

– Яка атмосфера у команді напередодні наступного поєдинку?
– У цьому плані у нас все добре. Готуємося до «Олімпіка» з максимальною концентрацією. Хочемо подарувати собі та нашим вболівальникам хороший настрій вдалим результатом перед зимовою перервою.

– Як саме, на твою думку, нам потрібно зіграти у матчі з «Олімпіком», аби, як ти кажеш, піти у відпустку з хорошим настроєм?
– Перш за все, нам необхідно зіграти дуже дисципліновано у захисті. Враховуючи силу «Олімпіка» попереду, дуже багато, впевнений, буде вирішувати гра один в один. З нашого боку варто продемонструвати кусючу гру на контратаках, адже у донеччан, як і у нас, доволі молода оборона. Потрібно бути нахабними попереду, постійно тиснути і, впевнений, за таких умов зможемо забити переможний м’яч.

11 грудня 2020 11:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16