Сьогодні 28 березня 2024 р.

Філіппов: «Усі новачки «Десни» швидко влилися, безболісно»

Нападник «Десни» Олександр Філіппов розповідає, чому його команда перемогла в другому турі й поступилась у першому.

– Олександре, матчем із «Ворсклою» чернігівці значно покращили собі настрій. Із якими відчуттями згадуєте його?
– Головне, що виграли. Дуже хотіли реабілітуватися після програшу в першому турі. Тепер усе прийшло до норми й ми в хорошому настрої готуємося до «Дніпра-1».

– Про попередню зустріч: що трапилося? «Десна» відкрила рахунок, ніби тримала все під контролем, і тут – 1:1, 1:2.

– Мені складно відповісти. Чогось не вистачило – наприклад, холоднокровності. Мабуть, десь недопрацювали. Можливо, зарано вирішили грати «по результату». А коли стрепенулися, були пізно.

– Поєдинок із «Ворсклою» Ваша команда провела значно зібраніше. З другого боку, порівняно з першим туром, і полтавці виглядали не так упевнено.

– Я їхній матч із «Зорею» не дивився, проте партнери розповідали, що Полтава дуже сильно відіграла, заслуживши мінімум на нічию. Я би не сказав, що з нами вони зіграли слабше. Наприклад, саме гості більше контролювали м’яч. Взагалі сьогоднішня «Ворскла» мені імпонує більше, ніж торішня, коли вони грали через довгі паси: зараз це комбінаційна команда.

– Про Вашу команду: влітку чернігівці традиційно перетасували склад. Як ведеться новачкам?

– Нормально, всі швидко влилися, безболісно. Відпрацювали на зборах, тепер допомагають здобувати результат. У нас іще є час, аби все відшліфувати.

– Серед новачків – чемпіон світу. На вихідних він дебютував у «Десні» в офіційному поєдинку.

– Юхим – хороший хлопець. Він іще на зборах добре проявив себе. Просто Коноплі складно, бо на його позиції виступає капітан нашої команди. В будь-якому разі, конкуренція – завжди позитив.

– Ваш наступний суперник, «Дніпро-1», провів два різні матчі: з «Олімпіком» дуже впевнено, а із «Зорею», як склалося враження, дніпряни не в усьому були готові до рівня УПЛ. Як буде в зустрічі з «Десною»?

– Ви враховуйте, що луганці на ходу, вони мають на два матчі більше, й узагалі це дуже серйозна команда. Дніпрянам було непросто в Запоріжжі, бо всім так буде. Про матч наступного туру – подивимося. Нам треба вигравати.

– Минулого сезону всій атакувальній лінії «Десни», й Вам також, не вистачало стабільності. Як уникнути цього в поточному Чемпіонаті УПЛ?
– Дуже складне запитання… Нам, форвардам, треба більше забивати, приносити користь команді. Працювати треба, старатися, тоді, мабуть, і стабільність прийде.

6 серпня 2019 17:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46