Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Украина, 12-й тур. Львов – Арсенал. Анонс матча

Друге коло регулярного чемпіонату Прем’єр-ліги 2018/19 «каноніри» розпочнуть 21 жовтня проти ФК «Львів».








«Львів» – «Арсенал» (Київ)
21 жовтня, початок – 14:00
Львів. «Арена Львів»
Головний арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Пряма телетрансляція – на каналі «Футбол 1»

ДИСПОЗИЦІЯ

Матч обіцяє бути напрочуд бойовим. Для підтвердження цього є кілька важливих фактів. «Арсенал» недавно знову очолив В’ячеслав Грозний, відомий своїм вмінням налагодити командний баланс та налаштовувати своїх підопічних у тільки йому властивому стилі на кожний матч. Підтвердженням цього став перший поєдинок за його керівництва у Полтаві де «пушкарі» порадували своїх прихильників якісною грою і впевнено переграли «Ворсклу» (2:0).

У ФК «Львів», де зараз командою керує Юрій Бакалов, що працював у свій час не один сезон з київським «Арсеналом, свої методи впливу на гравців для підняття їх бойового духу. Після домашньої поразки в 11-му турі від «Десни» (1:3) керівництво «городян» не тільки застосувало фінансові санкції, але й перевірило гравців на детекторі брехні.

Готуючись до матчу «Арсенал» у спарингах спочатку програв «Шахтарю» (0:3), а потім переміг київське «Динамо» (1:0). ФК «Львів» у свою чергу обмежився двосторонньою грою на стадіоні СКА.

АКТУАЛЬНІ ЦИТАТИ

В’ячеслав Грозний (головний тренер «Арсенал-Київ»)
– Я аналізую гру нашого майбутнього суперника. Нам треба відпрацювати систему вправ, систему стандартів під ФК «Львів». ФК «Львів» – дуже добре організована команда. В принципі вони не повинні були програвати «Десні». Для нас це погано. Ось якби виграли, то було б легше. Вони відпустили б гравців, а не сіли б відразу на збір без вихідних з усіма наслідками, що випливають обставинами. Знаю, що гра буде дуже складна, у мене немає ніяких ілюзій, я це розумію. Слова мотивації вже не підійдуть. Повинні спрацювати тактичні напрацювання.

Юрій Бакалов (головний тренер ФК «Львів»):
– Дуже добре знаю В’ячеслава Грозного. Я у нього тренувався, коли був гравцем, потім працював у нього в тренерському штабі. Це людина з величезним досвідом, колосальної інтуїцією і знаннями. У плані психології і тактики «Арсенал-Київ» дуже сильно змінився. Та команда, з якою ми грали в першому колі, і ця відрізняються одна від одної відсотків на 80. Мало того, що змінилися склад, тактика та психологія, я можу з упевненістю сказати, що «Арсенал-Київ» хоч і знаходиться на останньому місці в турнірній таблиці, але точно не є аутсайдером.

ІСТОРІЯ ПРОТИСТОЯНЬ

Суперники провели між собою в чемпіонатах УПЛ три зустрічі, по разу перемігши і ще одну гру завершили внічию. Різниця забитих та пропущених голів – 2:1 на користь галицького клубу.

ОСТАННЯ ГРА

УПЛ. Сезон-2018/19. 1-й тур
22.07.2018. Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.В.Лобановського. 2430 глядачів
Головний арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)

ФК «Арсенал-Киев» – ФК «Львів» – 0:2 (0:1)
ФК «Арсенал-Київ»:
Сітало, Насонов (Майданевич, 88), Піріс, ЄлІч (Ніколіч, 74), Дубинчак, Домбровський, Бушман (к), Семчук (Семенюк, 53), Нгейітала, Баланюк.   
ФК «Львів»: Бандура (к), Адамюк, Парамонов, Воронін, Голіков, Западня, Волошинович (Сабіно, 78), Приймак, Каленчук, Бруно (Жуліо Сезар, 65), Аугусто (Мартан, 90+3).
Голи: Воронін, 29, Западня, 50.
Попередження: Єліч, 22, Піріс, 62, Домбровський, 87 – Западня,42, Голіков, 56, Приймак, 61.

ГРУ ПРОВОДЯТЬ

Головний арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Асистент 1: Віталій Сухін (Одеса)
Асистент 2: Олександр Павлінов (Одеса)
4-й арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: Віктор Швецов (Одеса)
Делегат матчу: Ататолій Савчук (Луцьк)

Візитка головного арбітра
42-річний Костянтин Труханов почав судити матчі УПЛ з 2012-го року. В першості-2018/19 на даний час працював у якості головного арбітра у трьох матчах УПЛ, в яких виніс 15 попереджень (в середньому 5 жовтих карток за гру). За участю київського «Арсеналу» він обслуговував у поточному сезоні гру 3-го раунду Кубка України з ФК «Черкащина-Академія», в процесі якої попередив п’ятьох футболістів (з них двох «канонірів») та видалив гравця господарів.

ВІДСТОРОНЕННЯ

Македонський півзахисник «канонірів» Стефан Євтоскі через чотири попередження пропустить гру через автоматичну одноматчеву дискваліфікацію.  

21 жовтня 2018 14:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57