Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Карпаты» представили новичков

Вже традиційно на старті сезону львівські «Карпати» представили своїх новачків. Цього разу «зелено-білі» підсилилися чотирма виконавцями. Іменні футболки їм вручали віце-президент клубу Віктор Вацко та спортивний директор Михайло Гулордава. Першим до журналістів вийшов вихованець карпатівської Академії Володимир Бідловський. 

«Я дуже радий, що Володя до нас повернувся. Він є прикладом того, як можна досягти своєї мети. Бідловському вдалося через оренду в «Кримтеплиці» довести тренерам, що він вартий того, аби грати в «Карпатах. Володя може грати як оборонця, так і хавбека. На зборах усі були задоволені його роботою» – розпочав Віктор Вацко.

«Загалом я задоволений зі свого другого дебюту в «Карпатах». Особливої різниці в тому, де саме грати, я не бачу, головне, щоб на лівому фланзі. Вважаю, що оренда мені допомогла, адже я мав постійну ігрову практику. Як на мене, то рівень першої ліги вищий за молодіжний чемпіонат. Тож оренда може допомогти молодим гравцям розкритися» – сказав Володимир Бідловський, який обрав собі 33-ій номер. 

Слідом за лівим захисником вийшов правий. «Сергій Гаращенков – вихованець Академії «Шахтаря», який до останнього часу грав в російському «Амкарі». Він покликаний в «Карпати» для створення конкуренції та підсилення нашої оборони. Сергій – універсал, який може грати як справа, так і в центрі оборони» – розповів віце-президент клубу і вручив новачку футболку з 14-им номером.

«Морально я вже готовий грати. Фізично теж. Але у нас висока конкуренція, на тренуваннях доводиться постійно демонструвати свої найкращі якості. Не знаю, чи гратиму проти «Чорноморця», це вирішить Тренер. Я б, звісно, дуже хотів дебютувати. Щодо позиції на полі, то на фланзі мені грати комфортніше. Але мене використовували і як півзахисника, і як центрального захисника» – каже Сергій.

«Звичайно, я знаю, що в Іллі Михальова, який також перейшов в «Карпати» з «Амкара», тут не склалося. Але у кожного свій шлях, тому я вірю, що в мене усе буде добре. Іллі ж я бажаю удачі в його новій команді».

«Сергій був у полі нашого зору останні 3-4 місяці. Його помітив Ніколай Костов і дав завдання селекційній службі вивчити його можливості. Після цього ми зробили все, що в наших силах, аби придбати його для «Карпат» – підсумував спортивний директор Михайло Гулордава. 

Третім до преси вийшов Марселіньо – бразильський атакувальний футболіст, який вже дебютував за «Карпати» у матчі проти «Таврії». Детальніше про його перехід розповіли клубні керівники. 

«Відразу скажу, що придбати Марселіньо було дуже непросто. Ми хотіли його підписати на вигідних для нас умовах, а це коштувало немало недоспаних ночей Михайлу Гулордаві» – почав Віктор Вацко. 

«Я не став би переоцінювати свою роль в цьому трансфері. За рахунок в першу чергу злагоджених дій ми досягнули своєї мети – уклали контракт з гравцем на умовах, що були вигідні клубу. Ми з повагою ставимося до гравця та його попереднього клубу, але насамперед відстоюємо власні інтереси» – продовжив спортивний директор «зелено-білих».

«Я радий, що отримав можливість виступати за «Карпати». Кілька місяців тому я довідався про те, що є можливість поїхати в Європу, грати за львівську команду. Від того часу я шукав інформацію про клуб і місто. Львів мені дуже сподобався. Так само як і атмосфера в команді. На жаль, я поки не можу говорити по-українськи, але найближчим часом, думаю, зможу порозумітися зі всіма гравцями. Наразі мені найпростіше з Сашком Гладким, якому найлегше віддати гольову передачу» – каже Марселіньо.

«Щодо погоди, то вона мене трохи лякає (сміється). Снігу я не бачив ніколи, так само ніколи не відчував на собі мороз. Я бачив лише сонце. Тому мені зараз непросто, але я адаптуюся до нових умов. Мене ще в Бразилії лякали снігом. Але більше за це я хвилювався за відстань, яку доведеться подолати від рідного дому до нового місця роботи. Але я поставив перед собою мету і йду до неї» – підсумував бразилець.

Останнім з журналістами познайомився Сімон Вукчевіч. «Можна сказати, що це придбання сенсаційне, адже Сімон – зірковий футболіст. Він провів 37 матчів за збірну Чорногорії, ще 4 за збірну Сербії і Чорногорії. Окрім цього в його активі півсотні поєдинків в Лізі Чемпіонів і Лізі Європи. Вукчевіч додасть нашій команді досвіду і обов’язково допоможе» – розповідає Віктор Вацко.

«Зважаючи на те, що я пограв в Росії і Сербії, до українського футболу звикати довго не доведеться. З погодою теж жодних проблем – в Англії сонця також небагато. Можу сказати, що нині я готовий відсотків на 60-70. Справа в тому, що останній місяць я не працював з командою. Тому мені треба ще кілька днів, аби бути в повній готовності» – сказав чорногорець. 

Журналісти не оминули увагою і перехід іспанця Лукаса до київського «Динамо». «Так, Лукас поїхав до Києва, але ми знайшли двох нових гравців на його позицію – Марселіньо, який має стати зіркою в «Карпатах», та Вукчевіча, який вже є зіркою. Щодо іспанця, то ми радітимемо його успіхам і, звичайно, будемо бажати йому всього найкращого. Ми пам’ятатимемо Лукаса, як щось добре, але сторінку перегорнуто – ми дивимося у майбутнє» – підсумував Михайло Гулордава.

7 березня 2013 16:07







Матеріали на тему

Матч «Карпаты» – «Черноморец» покажут на стадионе в Одессе
7 березня 2013 13:43


УПЛ. 20-й тур. Карпаты – Черноморец: у ПЛ претензий к газону нет
7 березня 2013 12:29


«Карпаты» сыграют с «Черноморцем» на «Украине»
7 березня 2013 08:37




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57