Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Зирка – Александрия 0:0. Украина, 25-й тур. Отчет

Ми вже звикли, що футболісти обох команд в кіровоградському дербі привчили нас до занадто миролюбивого формату зустрічі. Не став винятком й матч 25 туру, який проходив на стадіоні «Зірка» в Кропивницькому.

Маючи суттєві втрати в оптимальному складі, господарі здебільшого оборонялись, а олександрійці, методично та монотонно намагались штурмувати ворота Євгена Паста. Цілу купу моментів створили підопічні Шарана біля воріт господарів поля, але феєрична гра Артема Поляруса не дали олександрійцям результативних дивідендів. Але про все по порядку.

Перший тайм проходив у більш спокійній, виваженій боротьбі, де захист обох колективів, намагався в будь-яку ціну зберегти в недоторканості власні ворота. Та перший небезпечний момент виник лише на 28-й хвилині матчу, коли після розіграшу штрафного, вийшов потужний удар у виконанні Поляруса і капітан Андрій Гітченко, головою хотів переправити м’яч у ворота кропивничан. Удар прийшовся вище воріт.

Найбільш небезпечний момент в першому таймі, гості організували на 42-й хвилині матчу. Артем Полярус віддав точну передачу на Віталія Пономаря, який точно відпасував в центр на Олексія Довгого та кіпер «Зірки», вийшовши з воріт, перервав атаку олександрійців. На добиванні міг, з другої спроби, вразити ворота Євген Протасов та він забарився з ударом і вже на допомогу Пасту прийшли захисники. В цілому в першому таймі жовто-чорні подали сім кутових, а господарі – жодного.

З початком другого тайму гра пожвавішала, атаки олександрійців стали більш потужними і дива майстерності демонстрував Артем Полярус. Спочатку на 48-й хвилині він потужно пробив в рамку воріт, виручив кропивничан все той же Паст, а згодом, запустив диво-парашут на 68-й хвилині і вже Пасту допомогла захистити власні ворота стійка та фортуна, а м’яч летів у дев’ятку. Слід віддати належне Артему, бо він, в звітному матчі, з-поміж інших виконавців виділявся своєю настирністю, швидкістю прийняття рішень та бажанням вразити ворота суперника.

Дуель Полярус – Паст продовжувалась до 78-ї хвилини, коли замість Артема на полі з’явився Сергій Старенький. Також достатньо активного Євгена Протасова на 70-й хвилині змінив Сергій Русьян, а на останній хвилині матчу замість Віталія Пономаря, на поле вийшов Дмитро Шастал. Все це свідчило про те, що кіровоградське дербі в четвертий раз поспіль завершилось мирно.

ЗІРКА – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Зірка:
Паст, Кейта (Кондраков, 68), Братков, Драченко, Адель, Оганесян, Загальський, Авер`янов (Дришлюк, 77), Рассадкін, Чічіков(Сьомка, 53), Цюпа.
Олександрія: Паньків, Чеботаєв, Бондаренко, Протасов(Русьян, 70), Довгий, Пономар (Шастал, 90), Полярус (Старенький, 78), Гітченко, Грицук, Бацула, Банада.
Попередження: Загальський (8), Авер`янов (56) – Довгий (63).

31 березня 2018 15:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33