Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шепелев: «Наши встречи с «Шахтером» – поединки за чемпионство»

Володимир Шепелєв добре знає, як обігрувати «Шахтар», – минулого сезону його влучний удар приніс «Динамо» перемогу в Харкові. Напередодні нової зустрічі Володимир розповів про свої очікування:

– На жаль, поки що в нас проблеми з реалізацією. Виграти три матчі поспіль із однаковим рахунком 1:0 – це не дуже добре. У майбутньому потрібно забивати більше, тим паче, що моменти для цього є, необхідно просто їх використовувати. Загалом, готуємося до гри з «Шахтарем», як завжди, у звичному режимі. Будемо боротися за перше місце.

– Ви нещодавно зустрічалися з «Шахтарем» у матчі за Суперкубок. Чи не стане нова зустріч чимось буденним?
– Неважливо, коли ми граємо з «Шахтарем». Наші матчі – це поєдинок за чемпіонство. Тож, майбутня гра точно не буде пересічною, а пройде із серйозним налаштуванням та хорошими емоціями. Навіть контрольний матч між нами не був би буденним. Усі матчі з «Шахтарем» для нас ключові.

– Наскільки сильно змінився суперник, якщо порівнювати з минулим сезоном?
– Команду залишили Фред, Феррейра, Бернард. А стиль гри залишився таким самим, просто на цих позиціях зараз виступають інші виконавці. Футбол «Шахтаря» не надто змінився, вони завжди грають у своїй манері.

– Кого би могли виокремити у складі суперника з тих гравців, що залишилися?
– Сильні футболісти у них є в кожній лінії, але я би, мабуть, назвав Марлоса – недарма він отримав приз найкращому гравцю минулого сезону. Вважаю саме його ключовим футболістом «Шахтаря».

– Чи змінилися вимоги тренерського штабу до вас у новому сезоні?
– Тренери кажуть більше грати вперед, на атаку. Раніше я грав трохи нижче, а зараз – вище, маю частіше підключатися вперед та створювати моменти для нападників чи для себе. Словом, вимоги до гри в атаці стали більш суворими.

– У квітні ви вже забивали «Шахтарю», чи прагнутимете зробити це знову?
– Найголовніше – щоб перемогла команда, а хто заб’є – питання другорядне. Сподіваюся, на наш матч прийде багато вболівальників. Гра з «Шахтарем» для нас дуже важлива, і без їхньої підтримки нам буде дуже важко.

– Минулого сезону поєдинки з «Шахтарем» завершувалися не надто результативно. Цього разу також не варто очікувати великої кількості забитих м’ячів?
– Насправді, це важко передбачити, в кожній новій грі все може складатися по-різному. Просто в таких матчах потрібно припускатися мінімуму помилок, адже кожна похибка дуже дорого коштує. Рахунок та кількість забитих м’ячів залежить від того, скількох помилок припускається команда У таких поєдинках головне – перемога, і якщо для неї знову вистачить одного м’яча, ми будемо раді.

2 серпня 2018 21:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46