Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Чижевський: «Час покаже, хто вартий того, щоб грати в УПЛ»

«Карпати» в першому матчі плей-офф зіграли внічию із «Волинью». Післяматчевий коментар в.о. головного тренера «львів» Олександра Чижевського.

– Якщо брати в загальному по грі, то ми більше контролювали м’яча. Але львівський вболівальник хоче голів та більшої гостроти в атаці. Але потрібен час, щоб поставити гру, щоб футболісти добігали, бо команди фізично не вистачає на другий тайм. Та на це є свої об’єктивні причини. Гравці зараз витискають з себе все, що можуть. 

– Андрій Тлумак сказав, що він дуже не хотів цієї гри. Як щодо вас?

– Я сам з Луцька і мені теж не хотілося грати проти свого міста. Але це життя і від цього нікуди не втечеш. З цих двох команд хтось повинен бути сильнішим і час покаже, хто вартий того, щоб грати в Прем’єр-лізі. 

– Чого очікувати від «Карпат» у Луцьку?

– На виїзді буду очікувати, що хоча б захисники самі собі не привезуть гол. Якщо ми не пропустимо, то обов’язково знайдемо свій момент. Головне дисципліновано зіграти в обороні й тоді буде результат. Зі своєї сторони я обіцяю, що команда битиметься і покаже хорошу гру, а шанси 50 на 50. Обіцяю, що ніхто з гравців не буде відстоювати номер.

– Ви кажете, що команда знайде свій момент, але сьогодні практично не було нагод.

– Це заслуга «Волині», вони організовано зіграли в обороні. Дуже важко розкривати такий насичений захист. Ще раз повторюсь – було дуже мало часу на відпрацювання певних моментів. Це не закладається за тиждень, на це потрібно хоча б півроку. 

– Є багато розмов про те, що «Арсенал» можуть залишити в УПЛ. Яка ваша думка стосовно цього?

– Я взагалі не розумію, про що можна говорити, якщо є спортивний принцип. Має залишитись наступна команда, яка йде після «Олімпіка». Який може бути «Арсенал»? Якщо в нас настільки вже корумпована Федерація, тоді я не знаю, куди ми далі йдемо. 

– Сьогодні Ді Франко був непомітним на полі. У чому справа? 

– Якщо ви помітили, то до нього персонально був приставлений гравець, який не давав йому дихати. Він сам в перерві сказав, що один футболіст ходить за ним по п’ятах і не дає нічого зробити. Це була тактика «Волині» – виключити найсильнішого гравця, який загострює гру. Ну а в другому таймі, він вже фізично підсів, адже постійна боротьба втомлює.

– Наскільки футболісти усвідомлюють своє становище?
– Не говоритиму про те, що було раніше. Скажу лише, що на матч з «Арсеналом» команда вийшла згуртована. Я відчув, що є колектив. І на сьогоднішній день я в кожному футболісті впевнений на сто відсотків. Знаю, що вони гратимуть один за одного і за місто та віддаватимуть усі сили, щоб досягти позитивного результату. Я не сумніваюся в жодному гравцеві.


4 червня 2019 22:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57