Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Львів – Олександрія 1:2. Україна, 24-й тур. Звіт

За матеріалами оф. сайта «Олександрії»

Напередодні гри проти львівян головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран в інтервю заявив, що кожен наступний поєдинок буде для команди все більшим випробуванням. Вочевидь, господарі були налаштовані не менш рішуче.

Суперники розпочали зустріч без розвідки. Мяч практично не затримувався у центрі поля. Більше часу в атаках провели олександрійці. Найактивнішими у цей період були в центрі Кирило Ковалець, а з лівого флангу найбільше дошкуляв львівянам Андрій Цуріков. Атака пройшла на 17 хвилині коли Цуріков прийняв мяч, обіграв захисника і зробив націлену передачу на Дмитра Шастала. На якусь мить Володимир Адамюк зумів перервати цю передачу, а вже потім голкіпер львівян Олександр Бандура накрив цей мяч.

До середини першого тайму відчувалася більша активність підопічних Володимира Шарана, олександрійці більше комбінували та мали потенційно небезпечні моменти біля воріт «Львова».

Тільки після 20 хвилині господарі поля змогли приборкати мяч. У львівян почали виходити більш-менш осмислені комбінації, але без загроз для воріт Юрія Паньківа.

Найбільш небезпечний момент виник на 28-й хвилині. По центру поля Валерій Лучкевич практично вивів віч-на-віч з Олександром Бандурою Артема Поляруса, але форвард пробив прямо в голкіпера.

Відтак олександрійці подали кутовий, після якого Лучкевич пробив по воротах, але мяч в рамку не влучив.

На 31-й хвилині один з кращих гравців «Львова» Бруно дуже грубо зіграв проти Євгена Банади і заробив попередження.

Відразу ж Дмитро Шастал своїми діями заробляє кутовий для своєї команди. З лівого флангу подав Цуріков. За першим кутовим послідував другий. Обидва стандарти ні до чого не призвели.

Після цього пройшла затяжна атака львівян. Усе, що суперник зміг видушити з цієї атаки – це кутовий.

На 36-й хвилині Адамюк порушив правила проти Поляруса. Дмитро Гречишкін подав, але олександрійці в атаці порушили правила. За хвилину отримує попередження Ліпе, який грубо відмахнувся від Дмитра Шастала.

На 41-й хвилині небезпечну атаку провели гості. Кирило Ковалець зробив передачу на лівий фланг, Цуріков пробив з ходу, але на місці виявився Бандура. За кілька хвилин воротар львівян впорався зі ще одним ударом –Лучкевича.

Якщо підсумовувати перший тайм, то можна сказати, що ініціативою володіли олександрійці, хоч і не змогли конвертувати її у забиті мячі.

В дебюті другого тайму пройшла атака олександрійців. Полярус протягнув мяч по лівому флангу, зробив передачу на Ковальця, той прийняв мяч на груди і з ходу пробив, але вище воріт. Той же Ковалець проходить правим флангом, обходить кількох захисників суперника, зробив передачу на Шастала, той легенько відкинув мяч назад і набігаючий Полярус розстріляв ворота господарів – 0:1.

«Львів» відразу ж провів контратаку, Пернамбуко пробив – Юрій Паньків у стрибку забирає цей мяч.

Незабаром Полярус знову пройшов своїм лівим флангом, змістився в центр і потужно пробив – мимо воріт.

У другому таймі «Олександрія» заграла веселіше. Зявилася креативність, комбінації, які не прочитувалися суперником, футболісти діяли більш якісно, певно згадавши, що це ювілейний – двухсотий матч команди в УПЛ.

На 58 хвилині прямо з лінії штрафного майданчика Валерій Лучкевич вколотив красень-гол в лівий від воротаря кут воріт!

На 71 хвилині лівим флангом пройшла атака львівян, і Бруно, випередивши захисників «Олександрії» пробив, але вище воріт. Це був перший небезпечний момент біля воріт олександрійців. А за хвилину Бруно практично з одинадцяти метрів з-під Антона Шендріка низом послав мяч у ворота Паньківа.

За хвилину Ліпе грубо сфолив проти Кирила Ковальця, отримав другий гірчичник і залишив межі поля.

На 79 хвилині Ковалець входить у штрафний майданчик, трохи втратив швидкість і з гострого кута пробиває по воротах «Львова». Кутовий. Можливість замкнути комбінацію після стандарту мав Полярус, але пробив мимо воріт.

Граючи в меншості, львівяни створили більше небезпечних моментів, ніж до пропущеного другого голу.

Уже в компенсований арбітром Олександром Дердом час Владислав Бабогло сфолив і львівяни заробили штрафний удар – мяч потрапив у стінку.

Завдяки цій перемозі олександрійці ще більше відірвалися від своїх найближчих переслідувачів – «Маріуполя» і «Зорі», які в сьогоднішній ігровий день програли відповідно «Динамо»(0:1) і «Шахтарю» (0:3).

ЛЬВІВ – ОЛЕКСАНДРІЯ – 1:2
Голи:
Бруно (72) – Полярус (49), Лучкевич (58).
Львів: Бандура, Воронін (Насонов, 82), Парамонов, Адамюк, Вісенте, Борзенко, Педро (Приймак, 75), Алваро (Шина, 59), Бруно, Ліпе, Пернамбуко.
Олександрія: Паньків, Бабогло, Ковалець, Цуріков, Полярус (Протасов, 84), Лучкевич (Задерака, 68), Пашаєв, Шастал (Пономар, 66), Шендрік, Гречишкін, Банада.
Попередження: Бруно (31), Ліпе (37) – Полярус (21), Пономар (90+4).
Видалення: Ліпе (72, повторне попередження), Приймак (90+4).

13 квітня 2019 21:21







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57