Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «Мариуполю» больше повезло в атаке»

Прес-конференція головного тренера СК «Дніпро-1» Дмитра Михайленка після матчу з «Маріуполем» (1:2).

– Два різні тайми. У першому була, напевно, рівна гра. Супернику більше пощастило попереду – забили після першої ж осмисленої атаки. Ми погано спрацювали в обороні. Другий тайм був вже за нами. Володіючи повною територіальною перевагою та створюючи моменти, на жаль, не реалізували багаточисельні моменти, особливо після стандартів. На жаль, прикра поразка.

– З чим пов’язані заміни Тейлора та Кравченка?
– Тейлор зазнав ушкодження, тому його заміна була вимушеною. А далі нам потрібно було пожвавити атаку, додати новий імпульс у русі, тому вийшли Ді Франко та Булеца.

– Олександр Бабич зробив 7 замін у стартовому складі порівняно з матчем проти «Ворскли». Чи стало для вас це несподіваним?
– Ми готувалися до будь-якого сценарію. Планували, що суперник може зіграти і з трьома, і з чотирма захисниками. Ми були готовими.

– Чого не вистачило, щоб дотиснути «Маріуполь» наприкінці матчу?
– Реалізації та холоднокров’я в останній третині. М’яч багато був у штрафному, біля штрафного, але не вистачило вірних рішень, щоб вийти на ударну позицію. Добре грав воротар, та й дещо не пощастило, коли Адамюк двічі бив головою.

28 червня 2020 22:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46