Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Україна, 7-й тур. Олександрія – Дніпро-1. Анонс матчу

У минулому турі суперники здобули по мінімальній перемозі і перебувають поруч у турнірній таблиці. Але господарі, безумовно, сьогодні – фаворити.








«Олександрія» – «Дніпро-1»

14 вересня, початок – 14:00
Олександрія, КСК «Ніка»
Арбітр – Андрій Коваленко (Полтава)
Пряма ТВ-трансляція – «Футбол 2»

«Олександрія» вже чотири сезони безперервно виступає в УПЛ, займаючи місця не нижче сьомого. А у минулому сезоні клуб вперше в історії став призером чемпіонату країни, завоювавши історічну для себе бронзу. Таким чином, «Олександрія» в сезоні-2019/20 виступатиме в груповому раунді Ліги Європи, причому саме після гри проти спортклубівці жовто-зелені дебютуватимуть на цьому рівні гостьовим матчем у Вольфсбурзі.

У поточному сезоні олександрійці чергують поразки з перемогами (по три) і зараз посідають четверте місце, випереджаючи дніпрян на одне очко і дві сходинки у турнірній таблиці.

Раніше «Олександрія» та СК «Дніпро-1» не зустрічалися з «Олександрією» в офіційних матчах, але перед самим стартом поточного чемпіонату команди провели спаринг на цьому ж стадіоні «Ніка», де відбудеться сьогодньошня гра. Той поєдинок закінчився з рахунком 2:1 на користь господарів. Усі голи були забиті після перерви – спочатку у олександрійців відзначились Дмитро Шастал та Максим Задерака, на що дніпряни відповіли голом з пенальті Дмитра Коркішка.

У матчі 7-го туру спортклубівцям не допоможе кращий снайпер, як в історії клубу, так і на рівні УПЛ – Ігор Когут, якому у стартових шести матчах арбітри показали чотири жовті картки, і, таким чином, на гру в Олександрії він отримав дискваліфікацію. У складі господарів дискваліфікованих немає.

14 вересня 2019 09:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57