Сьогодні 29 березня 2024 р.

Каленчук: «Александрия» играет просто и эффективно»

Півзахисник ФК «Львів» Максим Каленчук розповів, як гравцям працюється під керівництвом Юрія Бакалова, та поділився думками з приводу наступного суперника «городян» в УПЛ – «Олександрії».

– Максиме, у першому таймі матчу з «Маріуполем» ФК «Львів» міг забивати п’ять і більше м’ячів і закривати питання щодо переможця зустрічі. Після перерви ж «Маріуполь» зумів повернутися в гру і звести гру до нічиєї. Чого команді не вистачило, окрім реалізації гольових моментів?
– У гольових моментах першого тайму нам не вистачило майстерності і холоднокровності. А в другому таймі ми трохи підсіли фізично, тому почали з’являтися гольові можливості у «Маріуполя».

– Які висновки зроблено за підсумками матчу з «Маріуполем»? З одного боку, можна було вигравати з непристойним рахунком, а з іншого – могли і пропустити в останні хвилини й взагалі залишитися без турнірних балів…

– Ми розібрали гру, тренер вказав нам на помилки. Незважаючи на те, що в першому таймі ми створили багато моментів, було чимало проблем і у наших воріт. Хоча на перший погляд вони не впадали в очі через те, що ми гостро діяли біля чужих володінь. Але головне, що тренер надав нам інформацію, і, сподіваюся, що ми усе виправимо найближчим часом.

– Чи була розмова з Бруно після матчу? Бразильський форвард не забив свій другий пенальті за «синьо-золотих левів», але врешті зумів відкрити лік результативним ударам в УПЛ…

– Ми поговорили з хлопцем, підтримали його. Було видно, що він і сам переживав через низку втрачених можливостей. Тому постаралися його заспокоїти і налаштувати на те, щоб в майбутньому він забивав якомога більше м’ячів. Хто буде бити пенальті в подальшому? Всі хлопці відпрацьовують їх на тренуваннях, тому, думаю, що все вирішиться ближче до гри.

– Команда вже почала готуватися до наступного матчу в чемпіонаті. Що скажеш про тренувальний процес під керівництвом Юрія Бакалова? Що змінилося після того, як команду залишив Жилмар і очолив чинний наставник?
– Налагодилася дисципліна, почали працювати тактично трохи в іншому напрямку. Більш доступно і на багатьох прикладах тренер демонструє, як і що ми повинні робити на футбольному полі. Тому нам працюється легко і приємно. У Юрія Бакалова усі навантаження на тренуваннях розраховані на роботу з м’ячем.

– Наступний суперник ФК «Львів» – «Олександрія». Клуб зараз набрав такий хід, що знаходиться серед лідерів чемпіонату України. Ти і сам деякий час грав у цій команді – що скажеш про суперника? У чому сила «Олександрії»?
– Сила «Олександрії» – в гравцях. Там хороший колектив, хлопці б’ються один за одного. Вони грають просто та ефективно. Те, що вони зараз знаходяться на другому місці в таблиці – не випадковість. З огляду на ті умови, що зараз є в «Олександрії», вони могли претендувати на призові місця ще 2-3 роки тому.

1 вересня 2018 12:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46