Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Минай – Рух 0:0. Україна, 8-й тур. Звіт

У битві нещодавніх дебютантів Прем’єр-ліги голів забито не було. У першу годину гри команди не зуміли запропонувати нічого конкретного, окрім боротьби, частих втрат і бажання. Ближче до кінцівки, «Минай» виглядав трохи цікавіше, і навіть створив кілька непоганих моментів. Однак команди так і пішли з поля без забитих, що цілком справедливо, враховуючи якість сьогоднішнього футболу.

До матчу в Ужгороді команда Івана Федика підійшла з серйозними кадровими втратами. Недільну гру через дискваліфікації та проблеми зі здоров’ям пропускав цілий ряд основних виконавців. Проблемну позицію правого оборонця наставник довірив Юрію Климчуку. Також зі стартових хвилин у складі «Руху» з’явився новачок львівського колективу Василь Руніч. У статусі капітана партнерів по команді вивів на поле Юрій Копина, який у попередніх матчах з «Минаєм» неодмінно відзначався у воротах закарпатців.

Матч принципових суперників з часів Першої ліги видався небагатим на гольові нагоди. Господарі старались грати першим номером, але до особливих загроз біля воріт Бандури не доходило. Спершу Книш вивів Маємбе на ударну позицію, легіонер з гострого кута пробив повз ворота, а невдовзі Парамонов зіграв надійно у захисті, зупинивши простріл Меліченка з флангу. Згодом виручив свою команду Бандура, надійно зігравши після удару Ткачука.

Всередині тайму огризнулись «жовто-чорні»: Ґліха навісив до штрафного, Лопирьонок вибив головою, де на підбиранні опинився капітан «жовто-чорних». З ударом у Копини не склалося - Попович без труднощів заволодів м’ячем. Невдовзі непогану за задумом передачу на Кухаревича віддавав Федорчук, але нападника «жовто-чорних» випередив кіпер «Минаю». Наприкінці тайму загострював гру біля воріт суперника Книш: Данило навісив на Шиндера, той скинув Нурієву, але Копина вчасно нагодився і не дав пробити Анатолію.

По перерві кілька напівмоментів мав Кухаревич. Спершу Микола причатував помилку Лопирьонка, але свого партнера підстрахував Меліченко, який завадив форварду «Руху» пробити. А по тому 19-тирічний форвард «Руху» на швидкості увірвався до штрафного, після чого у гру довелось вступати Поповичу.

На 58-ій хвилині зустрічі м’яч навіть побував у сітці «Минаю», але Катерина Монзуль не зафіксувала це взяття воріт. Попович під час подачі штрафного від Ґліхи помилився на виході, але м’яч у ворота закарпатців Стаменковіч спрямував рукою.

Гра «Минаю» в атаці пожвавішала з виходом на поле досвідченого Кожанова, тож Бандурі у кількох епізодах довелось демонструвати всю свою майстерність. Найгостріший момент від Дениса  трапився після скидки Шиндера, але хавбек пробив над поперечкою.

У підсумку 0:0 – «Минай» і «Рух» поділили очки в Ужгороді.

МИНАЙ – РУХ – 0:0
Минай:
Попович, Книш (Павліш, 90+2), Саків, Лопирьонок, Меліченко, Маємбе (Маткобожик, 61), Ткачук, Нурієв, Сніжко (Хахльов, 76), Пиняшко (Кожанов, 61), Шиндер (Ахмедзаде, 76).
Рух: Бандура, Стаменковіч, Парамонов (Дуць, 46), Гліга, Копина, Кухарук, Федорчук, Бойчук, Кухаревич, Руніч (Притула, 78), Климчук.
Попередження: Меліченко (41), Сніжко (57), Лопирьонок (), Саків (89).

1 листопада 2020 16:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57