Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Мелікян: «Помітно, що команда «наїлася»

Коментар наставника ПФК «Львів» Єгіше Мелікяна за мотивами заключної контрольної гри турецьких зборів проти вірменського «Лорі» (1:1).

– Сьогодні завершили збір в Туреччині. Це був наш сьомий контрольний поєдинок, причому останні три дні були дуже насичені – три матчі поспіль. Вчора для нашого штабу вкрай важливо було перевірити сили на тлі шостої команди УПЛ («Маріуполя – прим.). У цьому спарингу ми виставили наш основний склад.

Сьогодні проти вірменської команди «Лорі» грав наш другий склад. Зроблено це було для того, щоб всі футболісти в обоймі ПФК «Львів» отримали необхідну ігрову практику. Чи задоволений я підсумковими 1:1 сьогодні?

Важливо, що обійшлося без травм. Помітно, що команда «наїлася». Все-таки ми тривалий час перебували на цьому зборі. Зараз команда повернеться додому, футболісти отримають заряд позитиву від спілкування з рідними і близькими. Ну а далі за планом – матч з «Олімпіком». Всіма думками ми вже в цій грі. Нас чекає напружений весняний етап чемпіонату.

Вірю, що виконана робота на зимових зборах не пройде даром і навесні команда буде виглядати гідно, – приводить слова Мелікяна офіційний сайт «Львову».

11 лютого 2020 23:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57