Сьогодні 29 березня 2024 р.

Швед готов помочь «Карпатам» в матче с «Мариуполем»

Уже цієї неділі «зелено-білі» зіграють матч 22-го туру проти «Маріуполя», який відбудеться на стадіоні «Україна», о 17:00. Нагадаємо, що в поєдинку першого кола команди не змогли визначити переможця, зігравши внічию 1:1.

Підготовку до чергового туру Прем’єр-ліги «Карпати» розпочали у вівторок, отримавши напередодні вихідний. До розташування «зелено-білих» повернувся бразильський нападник Вільям де Камарго, який знаходився на лікуванні в Іспанії. Наразі форвард бере участь не в усіх командних вправах.

Натомість, Андрій Нестеров уже працює повноцінно, проте ще невідомо, коли захисник зможе з’явитися на полі в офіційному матчі. За індивідуальним графіком працює Кевін Мендес, який зламав ключицю наприкінці перших зборів в Туреччині. А от Дмитро Кльоц, який ушкодив плече перед львівським дербі, наразі з командою не тренується.

Щодо Мар'яна Шведа, якого шотландські таблоїди уже списали з рахунків, понавигадувавши страхітливих травм, то кращий бомбардир команди тренується в загальній групі та готується до недільного матчу на рівні з усіма. Чи гратиме він проти «Маріуполя» вирішуватиме головний тренер.

До слова, у загальній групі тренуються гравці молодіжного складу «Карпат» – Віталій Сільченко та Володимир Рудюк, а також лідер юніорів Петро Харжевський.

14 березня 2019 12:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46