Сьогодні 29 березня 2024 р.

Мазяр вибачився за гру «Львова»

Головний тренер ПФК «Львів» Володимир Мазяр на післяматчевій прес-конференції прокоментував результат матчу 12-го туру проти чернігівської «Десни» (1:4):

– Дуже важко щось говорити, дуже прикро, бо цілий тиждень працювали, готувалися, був свій план на гру. Так, мали певні кадрові втрати і треба було перебудовуватись, але готувалися і працювали на тренуваннях, всі як один. Я завжди кажу, щоб за себе і за товариша викладались. Старанно вивчали суперника, але отак склалась гра.

Ситуація повернулася кардинально. Був якийсь план на матч, а починали з пенальті і 0:1, потім 0:2 ще один гол за перші 10 хвилин. Не можна так в захисті провалюватися, змушені були відігруватися, оголювати зони. Хоч психологічно було важко через такий сумбурний початок, але треба грати, показувати характер, показувати футбол.

Я підказував хлопцям, де треба допрацьовувати, де швидше закривати зони. В перерві серйозно поговорили. Хотів би я, звісно, побачити іншу гру, але треба працювати, шукати шляхи, щоб виправляти сутуацію.

– Що скажете про свого суперника?
– «Десна» добре зіграла у відборі, команда грамотна в позиційному плані, добре біжить.

– Що скажете вболівальникам?
– Прикро. Я розумію, що у Львові так грати не можна. Хочу перепросити у вболівальників, вони заслуговують на більше. Дякую тим, хто прийшов і підтримав.

27 жовтня 2019 22:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46