Сьогодні 28 березня 2024 р.

Ковалець: «Мені здається, Михайличенко ще в пошуку оптимального складу»

Екс-гравець київського «Динамо» та львівських «Карпат», а нині тренер «Оболонь-Бровар» Сергій Ковалець поділився очікуваннями від гри двох своїх колишніх команд.

– Буде хороша гра. У «Динамо» після Ліги Європи вийдуть нові гравці. «Карпати» – серйозний клуб зі своїми традиціями. Вони зараз перебувають під психологічним тиском. У львівської команди новий тренер. Роман Санжар – відмінний фахівець. «Карпати» створюють моменти у своїх іграх, але не вдається забити. Сподіваюся, що вболівальники прийдуть на матч. Був на грі «Динамо» – «Олександрія», де були присутні близько 17 тисяч уболівальників. Це дуже хороший показник. Приємно дивує відвідуваність поєдинків «Динамо».

– Хто переможе?
– Це хороше запитання. Одні з найкращих моїх ігрових років пройшли у Львові, коли виступав за «Карпати». Грав у чудесному місті, де живуть чудові люди. Думаю, переможе «Динамо». Але це буде нелегка перемога з різницею в один м'яч.

– Бачите, як команда змінюється під керівництвом Михайличенка?
– Звісно, що, приймаючи команду по ходу сезону, працювати дуже складно, тому що ти не готував команду і розумієш, що потрібно все перебудовувати. Помітно, що хлопці стараються. Можливо, зміни не так швидко відбуваються, але команда старається та показує непогану гру. Потрібен час, щоб створити хорошу команду.

– Цікава конкуренція розгортається на лівому фланзі атаки – Вербич, де Пена, Родрігес. Хто краще виглядає на цій позиції?
– Це більше питання до тренерського штабу. Але конкуренція – це завжди добре. У «Динамо» є широкий вибір хороших гравців. Мені здається, Михайличенко ще в пошуку оптимального складу. Думаю, усе найцікавіше почнеться на зборах. Зараз і він, і футболісти все ще в режимі ознайомлення.

– Бущан – гідна заміна Бойку?
– Георгій – хороший воротар... Подивимося, як він себе проявлятиме.

27 жовтня 2019 14:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07