Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Карпати – Кайрат (Казахстан) 1:1. Слива гідно відповів Есеолі

Львівські «Карпати» провели черговий спаринг на турецькому зборі. Суперником «левів» став «Кайрат» з Казахстану.

Фабрі Гонсалес випустив такий стартовий склад на поєдинок з «Кайратом»: Кучинський, Сандохадзе, Папа, Мегреміч, Кльоц, Онгла, Мякушко, Гуцуляк, Йода, Швед, Понде.

Команди розпочали дуже жваво і вже на стартових хвилинах створили по кілька небезпечних моментів. На 6-й хвилині «леви» втратили чудову нагоду для того, щоб відкрити рахунок. Активність Мар’яна Шведа на правому фланзі посприяла помилці оборони, тим самим, створивши нагоду для Крістіана Понде. В останній момент Володимиру Плотникову, голкіперу «Кайрата», вдалося завадити карпатівцю пробити по воротах, а добивання Каріма Йоди було заблоковано. 

Казахи відповіли доволі гостро вже за кілька хвилин. Постріл зі штрафного блокував Сергій Мякушко, а з подальшим несильним ударом впорався Максим Кучинський. Після цього алматинці заволоділи ініціативою і львів’янам, в основному, довелося оборонятися. Однак при першій нагоді «зелено-білі» намагалися миттєво організувати атаку. Куди простіше діяли футболісти «Кайрата» – тактика із лонгболами та закиданнями вперед на гравців атакувальної лінії у ці хвилини була доволі дієвою. 

На 29-й хвилині Швед отримав передачу з флангу від Йоди і лівою пробив з лінії штрафного майданчика – штанга! Під кінець тайму хороший шанс був у Адерінсоли Есеоли, якого оточували двоє оборонців «Карпат». Удар українця був несильним і Кучинський без проблем заволодів м’ячем. І все ж останній момент у першому таймі створили «леви». Дмитро Кльоц навісив зі штрафного на дальню штангу, де опинився Ніка Сандохадзе – постріл карпатівця був небезпечним, проте трохи неточним. 

На початку другого тайму казахи відкрили рахунок. Голкіпер сильно вибив м’яч на протилежну частину поля на Есеолу. Українець обігрався з партнером, скористався випадковим рикошетом, протягнув м’яч і вийшов на побачення з Кучинським. Точний удар форварда – 0:1. Практично відразу тренерський штаб львів’ян відреагував замінами:спочатку у гру вступив Роман Дебелко та Роман Толочко, а потім на поле вийшов ще один Роман – Слива.

Починаючи із 65-й хвилини «Карпати» створили кілька небезпечних моментів, один з яких приніс результат. Спочатку Швед організував непогану можливість для Дебелка, м’яч після удару якого пролетів над перекладиною. А потім Швед сам завдавав удару по воротах – кіпер м’яч відбив перед собою, а Слива опинився без нагляду прямісінько перед воротами і пробив – 1:1! Мабуть, найкраща нагода у львів’ян для того, щоб здобути перемогу була на 90-й хвилині, коли Дебелко скористався помилкою суперника в центрі поля і вивів Родріго Варгаса на ударну позицію, втім болівієць пробив неточно.



16 лютого 2019 18:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07