Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Михайленко: «Довгоочікувана та важлива перемога»

Головний тренер СК «Дніпро» Дмитро Михайленко прокоментував перемогу своїх підопічних у поєдинку із «Карпатами» (2:0):

– Важка гра. Перший тайм проходив за нашої і територіальної, і ігрової переваги; можна було реалізовувати більше моментів. А от другий тайм був більш рівний, з обопільними шансами на забиті м’ячі. Пощастило нам в одному випадку, коли Юрчук витягнув небезпечний удар від Мартінса. А після другого голу були в нас можливості й збільшити рахунок. Перемога дуже довгоочікувана та важлива для нас. Після кубкового матчу маємо у чемпіонаті дві гри з грандами, тому зараз гарний настрій, задоволені. Напевно, перемога є закономірною.

– В Олександрії та зараз ми побачили дві різні команди. Що ви сказали гравцям після поразки?
– Команди також були різні. «Олександрія» – команда рівня Ліги Європи. І учорашня гра проти «Вольфсбурга» була рівною за змістом, показала, що це – сильний суперник. Ми не можемо на цьому етапі розвитку конкурувати з цією командою. Нас зім’яли, і ми не показали ніякої контргри. Хлопці все самі розуміють. Звичайно, ми були незадоволені. І на якість сьогоднішньої гри вплинула і та поразка, тому що вийшли дуже зарядженими, дуже бажали перемогти.

– Чи будуть якісь корективи у складі на кубковий матч? Взагалі, цей турнір є для вас пріоритетним?
– Ми будемо дуже серйозно ставитися до кубка. Завтра зберемося на базі та подивимося, у якому стані перебувають гравці, які є мікроушкодження. Але готуємося дуже серйозно та будемо ставити задачу проходити до наступного етапу.

20 вересня 2019 22:49







Матеріали на тему

Дніпро – Карпати 2:0. Україна, 8-й тур. Звіт
20 вересня 2019 20:55




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 8-й тур. Днепр – Карпаты 2:0. Обзор матча

 

20 вересня 2019 22:06