Сьогодні 28 березня 2024 р.

Андрієвський: «Хочеться грати та допомогти команді виграти чемпіонство»

Завершивши медобстеження, динамівський півзахисник Олександр Андрієвський відповів на запитання клубних ЗМІ:

– Відпочинок пройшов чудово: спочатку їздив на море, а потім новорічні свята відзначав вдома. Звісно, вже скучив за м’ячем та футболом, з нетерпінням чекаю на збори. Йшов у відпустку дещо засмученим через те, що мало грав, мабуть, проблема лише у мені. Щодо очікувань від другої частини сезону, звісно, хочеться бути першими, грати, якомога частіше у складі та допомогти команді виграти чемпіонат.

Сьогоднішнє – медобстеження – стандартна процедура, яку ми проходимо двічі на рік, загалом, мабуть, лікарів десять. Перевіряють серце, внутрішні органи, тощо, словом, усе, як завжи. Перед початком важкої роботи важливо знати, що ти здоровий та готовий впоратися із навантаженнями. Приємно, що лікарі питають, як справи та бажають удачі. Однаково добре ставлюся до їх усіх, також нормально сприймаю, коли беруть кров, до речі, сьогодні її взяли, мабуть, найбільше. Просто відвертаюся та не дивлюся – раптом втрачу свідомість (посміхається).

Перший збір? Підготовку до нього розпочав вже у Києві, ходив до тренажерної зали, бігав, адже попереду серйозна функціональна робота,  потрібно добре підготуватися до чемпіонату.

11 січня 2019 15:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07