Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Косовський: «Удача повернулася до нас обличчям»

Головний тренер полтавської «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі 3-го туру УПЛ над ПФК «Львів» (3:2).

«Важка гра в плані психології, тому що потрібно було перемогти. Ми повинні були взяти три очки.

Якщо розділяти гру на два тайми, то в першому ми мали хорошу перевагу. Аналітики вже надали дані: ми дійсно переграли «Львів». У другому таймі суперник перехопив ініціативу. Але установка на гру була така, що, коли складно, має бути присутня аритмія. Гравці розуміли, що вони робили. Тому в якійсь мірі віддали ініціативу.

Але слід сказати і про суперника: у них індивідуально дуже хороші футболісти, вони дуже добре працюють з м’ячем. Тому другий тайм вийшов на зустрічних курсах. Було багато моментів, в яких ми не забили, й суперник вибігав в контратаки і мав можливості реалізувати свої моменти. Але сталося те, що сталося.

Якщо аналізувати два попередніх матчі, то ми непогано грали. Сьогоднішня гра є тому підтвердженням. Але найголовніше, що ми перемогли. Ми хотіли перемогти, і, напевно, удача повернулася до нас обличчям», – сказав на післяматчевій прес-конференції наставник «Ворскли» Віталій Косовський.

11 серпня 2019 11:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57