Сьогодні 28 березня 2024 р.

Бакалов: «Победа над «Волынью» подняла команде настроение»

Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов прокоментував перемогу «синьо-золотих левів» у товариській грі над луцькою «Волинню» (4:0) та розповів, як львівська команда готуватиметься до матчу 8-го туру Прем’єр-ліги з одеським «Чорноморцем».

– Юрію Михайловичу, що скажете про розгромний виграш «Львова» в товариській грі з луцькою «Волинню»? Які висновки Ви зробили за підсумками цього спарингу?
– Провели контрольний поєдинок, який підсумував міні-збір команди. Спробували різні поєднання футболістів, практично всі хлопці були задіяні в цій грі. Подивилися на готовність гравців, яку ми намагалися підняти в тренувальному процесі.

На рахунок особливої уваги не звертаємо, ейфорії ніякої немає. У «Волині» були свої цілі на цей матч, у нас – свої. Вважаю, що з певними завданнями ми впоралися, хоча не можна сказати, що команда зіграла ідеально. Є моменти, які хочеться поправити. Хочеться віддати належне суперникам: зіграли з хорошою командою на якісному полі. І перевірили нашу готовність до офіційних матчів.

– У цьому поєдинку Ви дали можливість зіграти практично всьому складу команди. Що скажете про гру новачків, які лише недавно приєдналися до львівського колективу?
– Напевно, жоден тренер не буває на 100% задоволеним побаченим на полі. Команда намагалася виконувати те, що ми від неї просили. Дали можливість зіграти всім хлопцям, подивилися в справі новачків. Цікаво було побачити, як хлопці впораються з покладеними на них обов’язками, причому деякі з них грали не на своїх позиціях.

Дуже корисна і інформативна гра вийшла. Природно, що в будь-якому матчі хочеться перемогти. Все-таки піднімається психологічний фон в команді. Вона давно не вигравала, і нехай це була всього лише товариська гра, проте ця перемога підняла настрій хлопцям.

– Як ФК «Львів» планує готуватися до наступного матчу чемпіонату – виїзної гри з одеським «Чорноморцем»?
– З понеділка ми починаємо цілеспрямовано готуватися до матчу з «Чорноморцем». Будемо поступово давати інформацію колективу щодо майбутнього суперника.

«Чорноморець» – дуже і дуже непроста команда. Клуб хоч і в останній момент потрапив в Прем’єр-лігу, але там зібрані хороші і кваліфіковані футболісти. Вони вже пройшли школу Прем’єр-ліги, у них є сплав досвіду і молодості. Є досвідчені виконавці, є молодь, яка вже не перший рік виступає в елітному дивізіоні. За складом команда дуже хороша, і не дарма вона займає таку високу позицію в таблиці.

– Газон одеського стадіону залишає бажати кращого, до того ж клуб недавно отримав зауваження з цього приводу від керівництва УПЛ. Чи будете робити поправку на якість поля в контексті підготовки до гри?
– Будемо сподіватися, що газон буде в хорошому стані. Ми його не бачили своїми очима, лише на картинці. Але сподіваємося, що люди, які відповідають за якість газону, все-таки приведуть його до ладу. Стадіон приймав матч за Суперкубок України, гри національної збірної, тому, думаю, люди мають зробити якісь поправки, щоб поле було готовим до поєдинку.

11 вересня 2018 14:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07