Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Антонов: «Президент УПЛ – не нейтрален»

Генеральный директор «Олимпика» Алексей Антонов высказался по поводу назначение Томаса Гримма на пост главы УПЛ и перспектив Премьер-лиги под руководством швейцарца:   

«Скажу відверто. Я завжди говорю щиро і ніколи не приховую своєї точки зору. З попереднім президентом прем’єр-ліги Володимиром Генінсоном можна було домовлятися і вирішувати питання. Він завжди був під рукою. Йому можна було зателефонувати і врегулювати якісь конфлікти і ситуації. Нового президента Томаса Грімма ніхто не бачить і не знає. Чи буває він взагалі в Україні? В мене таке відчуття, що його взагалі в Україні не буває.

На матчі він може приїжджати, адже він офіційний представник. А так його ніхто не бачить. Його помічників теж ніхто не знає і не бачить, окрім Підкіпного і Дикого. Решту ми не знаємо і ніколи не бачили. Я не дуже задоволений цим вибором. Але я розумію, що це якісь підкилимні ігри і чиясь людина. Він не нейтральний. Я в цьому впевнений. Що я можу про нього сказати? Він ніби є, але його немає. Сумніваюся, що він проведе у нашому футболі якісь глобальні реформи. Менталітет у нього європейський, але йому треба ще підлаштовуватися під український менталітет. Йому буде складно це зробити. Хіба тільки з допомогою своїх помічників».

4 серпня 2018 20:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57