Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Олександрія – Черкащина 5:0. Вдала генеральна репетиція

26 травня на стадіоні «Ніка+», в рамках підготовки до відновлення чемпіонату, «Олександрія» провела другу товариську зустріч.  Цього разу проти футбольного клубу «Черкащина» (Черкаси).

«Олександрія»  набирає форму, і до поєдинку підійшла в більш-менш оптимальному стані. Це було помітно з перших хвилин. Олександрійці майже не випускали суперника із власного штрафного майданчика протягом перших сорока п’яти хвилин. Футболісти «Черкащини» створили декілька напівмоментів. І все.

Перший гол олександрійці забили на 34 хвилині. Відзначився Дмитро Гречишкін дальнім ударом низом з-за меж штрафного майданчика. Вже за 3 хвилини Кирило Ковалець подвоює рахунок. На 65-й хвилині Максим Задерака потужним ударом під поперечину робить рахунок більш комфортним – 3:0. На 80-й хвилині, після розіграшу стандарту, Олександр Мельник пробив впритул головою в ближній від голкіпера кут. 4:0. Остаточну крапку в цьому протистоянні поставив Денис Безбородько на 83-й хвилині, після передачі Протасова – 5:0.

Післяматчевий коментар головного тренера «Олександрії» Володимира Шарана:

«Провели останній спаринг напередодні рестарту чемпіонату, вже десь відчуваючи, що стартуємо 30 травня. Тому, цей матч був, можна сказати, головною репетицією. Для будь-якої команди краще проводити спаринги, ніж тренуватися. Наша команда не виключення.

Матч показав проблеми, які поки що є в команді. Ми розуміємо, що «Черкащина», при всій повазі до суперника, це не «Зоря». Звичайно, проти луганчан ми будемо діяти трішки інакше. Саме головне для тренерського штабу – визначитися зі складом. Добре, що сьогоднішній поєдинок закінчився без травм. Дуже обережно треба грати в таких поєдинках, тому що, як правило, напередодні важливих матчів гравці отримують травми. Сьогодні футболісти відпрацювали із бажанням. Я вдячний хлопцям за гру, а супернику, за те, що відгукнулися на нашу пропозицію».

 

26 травня 2020 21:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46