Сьогодні 28 березня 2024 р.

Богданов: «Во Львове настроены прервать безвыигрышную серию»

Він є одним з лідерів команди Романа Санжара. Матч минулого туру з «Шахтарем» Андрій Богданов пропускав, однак вже готовий до поїздки у Львів. Про свої очікування від двобою на «Україні» гравець «Олімпіка» розповів у інтерв’ю інформаційному центру ФК «Карпати».

– Недільна гра буде дуже важливою для нас з точки зору турнірної боротьби, – розповідає Андрій. – Ми налаштовуємося і хочемо здобути позитивний результат. Це місце, на якому перебуває «Олімпік», примушує нас набирати очки. Ми повинні потрапити за підсумками регулярної частини чемпіонату до першої шістки. 

– «Карпати» і «Олімпік» знаходяться у різних полюсах турнірної таблиці. Ваша команда є фаворитом цього матчу?
– Ви знаєте, що у «Карпат» велика армія вболівальників. Грати перед рідними трибунами – мотивація для львів’ян. Думаю, наш суперник захоче реабілітуватися після останньої гри в Олександрії. Вважаю, що у нашій парі не можна називати когось однозначним фаворитом.

– Як оціните гру «Карпат» у цьому сезоні?
– Давно знаю цю команду. У мене багато спогадів і згадок з тих матчів, коли я грав проти «Карпат». В цьому сезоні я, напевно, утримаюся від коментарів щодо оцінки суперника. Думаю, це внутрішня кухня львів’ян і мені б не хотілося обговорювати її.

– Матч першого кола завершився внічию 0:0. Які спогади про той поєдинок?
– Назву ту гру взаємно гострою. «Карпати» нав’язали нам свій футбол. Проти них було важко грати. Моменти створювали обидві команди. Як на мене, нічия була закономірним результатом за підсумками матчу першого кола. 

– Після трьох перемог поспіль «Олімпік» вже не виграє у чотирьох турах підряд.
– Хочеться перервати цю серію. Ми налаштовуємося лише на перемогу. Як би там не було, у нас максимальна концентрація на два заключних тури у 2017-му році. 

– Два останні тури відбудуться у грудні. Протягом всього тижня у Львові зберігається морозна погода. На скільки важко грати в таких умовах?
– (сміється) Я нормально до цього ставлюся – звик до такого. Недарма кажуть, що у природи немає поганої погоди. Думаю, що у неділю о 14:00 на футбольному полі буде дуже спекотно.

1 грудня 2017 11:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46