Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шаран: «Розглядаємо трьох потенційних новачків...»

Під завісу першого навчально-тренувального збору у Туреччині головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів про стан справ у таборі команди.

– Не все так, як нам би хотілося – погодні умови постійно корегували наші плани. Це позначилося й на тренувальному процесі, і на контрольних поєдинках – ми не змогли провести матч з «Чорно море».

Після першого контрольного поєдинку з «Ботєвим» три футболісти отримали травми, після другого спарингу з «Аркою» травмованих гравців прибавилося. Боротьба з цими командами видалася доволі жорсткою. Тому, можливо, й на краще, що ми не провели поєдинок з «Черно море». Хлопці трішки підлікувалися й доволі добре зіграли проти «Пюніка».

Хоч ми й побачили певні проблеми, у першу чергу в захисті, але також стало зрозуміло, що гравці набули запланованих фізичних кондицій. І в психологічному плані перемога над суперником була надзвичайно важливою.

Андрій Цуріков вийшов на поле й зіграв у першому своєму матчі у 2019 року після операції. Залишаються травмованими Олексій Довгий, Павло Пашаєв, Владислав Леванідов і Євген Протасов. Але, сподіваюся, що на наступному зборі з хлопцями усе буде гаразд. Василь Грицук також одужує – працює в Сербії і має приєднатися до нашого табору на другому зборі в Туреччині.

Також маю сподівання, що скоро побачимо новачків, котрі поки врегульовують питання у своїх клубах. Ми розглядаємо трьох потенційних новачків і хочемо бачити їх у складі «Олександрії».

Нагадуємо, що сьогодні команда Шарана проводить завершальний на першому зборі у Туреччині контрольний поєдинок - проти команди ФК «Вардар» (Скоп’є, Македонія). Початок гри о 16 годині.

 

2 лютого 2019 15:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46