Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Мораиш: «Во втором тайме команда контролировала игру»

Головний тренер «Карпат» Жозе Мораїш прокоментував поєдинок своєї команди проти «Шахтаря» (1:6).

– Ця гра мала два лиця. У першому таймі рішення суддів на початку створили деякий переляк у гравців. І цей переляк спричинив певну розконцентрацію. Перший гольовий момент можна розглядати як боязнь. Ми допустилися помилок, які призвели до решти голів суперника в першому таймі. За цей інтервал часу було важко щось чи змінити. У таких моментах потрібно демонструвати більший характер.

В другому таймі команда контролювала гру і в деяких ситуаціях створила небезпечні моменти. «Шахтар» – чемпіон України. У них багато хороших гравців. Я вважаю, що цей результат надто важкий для нас. Маємо відпочити, відновитися і думати про наступну гру.

– Як ви вважаєте нічия в другому таймі це заслуга «Карпат» чи вже «Шахтар» не хотів грати в повну силу?
– Я думаю, якби вони хотіли забити ще 10 м’ячів, то вони б могли це зробити. Це характер чемпіона. Ми були сконцентровані і суддя не припускався помилок. Команда мала думати тільки за себе, щоб вийти з цієї складної ситуації. У другому таймі показали ту гру, яку мали показувати.

– Чи була для вас ця гра особливою, тому що «Шахтар» теж тренує португалець Паулу Фонсека?
– Якщо говорити про специфічність, то це всього лишень гра чемпіонату. Якщо тренер суперника також португалець, то нічого специфічного. У «Шахтарі» є ряд якісних футболістів. Це була незвична гра, тому що ми грали проти чемпіона. Вболівальники завжди хочуть бачити такі ігри.

– Чи болючим був результат у першому таймі і які слова ви знайшли до команди в перерві?
– Слова були звичними, які б могли мотивувати команду. Те, що я сказав залишиться між мною та футболістами. Мої слова і характер футболістів допоміг їм зіграти краще у другому таймі.

– Карраскаль після заміни одразу відправився в роздягальню чи є в нього проблеми з дисципліною?
– Якщо відбувається заміна, то є два варіанти: піти в роздягальню або залишитися на лаві. Тут немає відношення дисципліни. Якщо ти програєш у п’ять м’ячів, результат не зміниш і не має мотивації додивитися гру з лави для запасних.

– Чи вам вдалося поговорити з Паулу Фонсекою і про що ви спілкувалися?
– Ми говорили про свої речі. Він мені сказав, що йому подобається працювати в «Шахтарі» та команда поступово прибавляє. Зараз вони грають у Лізі чемпіонів та інтенсивність підвищується. Я йому сказав, що мені подобається в «Карпатах» і команда покращується. Я йому говорив про це щиро, бо так дійсно є. Однак сьогодні в першому таймі ми не змогли проявити ті речі, які могли зробити краще, але ми також прибавляємо. Можливо після цього результату ми станемо кращими. Є речі, які змінюють футболістів, потрібно почекати.

28 вересня 2018 22:16







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57