Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. «Александрия» – «Борец» (Македония) 1:0. Все решил пенальти

Олександрійці провели перший товариський матч в рамках навчально-тренувального збору в Болгарії-2019. Суперником виступив македонський футбольний клуб «Борец» з міста Велес. Гра розпочалася о 12 годині й проходила на футбольному полі спортивного івент-агентства «Евіма футбол» у гостинному Банско, де розмістився тренувальний табір «Олександрії».

Зустріч, яка була запланована на 18 годину, перенесли на 12.00, керуючись прогнозом погоди – синоптики обіцяли великі опади на вечір. Тому, щоби не ризикувати скасуванням матчу, на переговорах було вирішено перенести гру на шість годин раніше.

Матч розпочався з обопільного знайомства суперників. Перший момент у грі створили македонські футболісти, але не змогли сповна скористатися помилкою в захисті «Олександрії». За кілька хвилин вже біля воріт македонців виникає небезпечний момент. Максим Задерака виходить сам на сам з воротарем суперника, обігрує голкіпера й пробиває в майже порожні ворота, але в останню мить захисник ціною травми і заміни вибиває м’яч з воріт.

Після цього непогану нагоду мав Богдан Литвяк, який пробивав штрафний метрів з двадцяти, але – мимо воріт.

Єдиний гол був забитий з пенальті у першому таймі. Захисник суперника збиває Євгена Протасова майже у воротарському майданчику, по воротах пробиває Андрій Запорожан, який чітко реалізує вирок рефері – 1:0.

«Борец» відповів моментом після подачі з правого флангу – нападник суперника пробиває головою, але нашу команду рятує Олег Білик, витягнувши м’яч з-під поперечини.

У другому таймі ініціативою більше володіли олександрійці, які створили чимало гарних нагод покращити свою перевагу в рахунку. Відзначитися могли Валерій Лучкевич, Євген Банада і Артем Сітало.

Кілька небезпечних моментів було й біля воріт нашої команди. Зокрема, в одному з таких м’яч поцілив у поперечку.

«Олександрія», 1-й тайм: Білик, Протасов, Прокопчук (Шендрік, 30), Стецьков, Литвяк, Дришлюк, Запорожан, Шастал, Задерака, Безбородько, Устименко (потенційний новачок, 30).

2-й тайм: Паньків, Бухал, Бабогло, Банада, Гречишкін, Пашаєв, Лучкевич, Третьяков, Ковалець, Мірошніченко, Сітало.

Наступну гру «Олександрія» проведе у вівторок 16 липня в Софії. Суперником виступить кіпріотський «АЕЛ» з Лімасола. Початок зустрічі – о 16 годині.

14 липня 2019 15:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ТМ. Болгария. Александрия – Борец (Македония) 1:0. Обзор матча

 

14 липня 2019 18:40