Сьогодні 28 березня 2024 р.

Кудрик: «Бразильцам «Львова» только дай поймать свою игру»

Коментар голкіпера львівських «Карпат» Олега Кудрика після матчу зі «Львовом» (1:1).

«Вважаю, що перший тайм ми повністю провалили, у всіх компонентах. Ми грали не щільно з футболістами, а бразильцям тільки дай упіймати свою гру та вони будуть творити чудеса. По перерві ми почали грати краще, тиснути суперника, не давати їм піднімати голову та демонстрували справжній карпатівський характер. Другий тайм мені сподобався, команда молодці.

Дуже важко було грати після такої тривалої паузи, всі хлопці кажуть, що дійсно втомились. Після фінального свистка всі впали на землю, навіть я, голкіпер, який в принципі витрачає на полі менше сил.

Так, я вийшов з капітанською пов’язкою на футбольне поле, через відсутність Дмитра Кльоца, але мандражу не відчував. Навпаки, була гордість, що я виводжу таку команду, як «Карпати» на такий принциповий поєдинок у ролі капітана. Було ще більше натхнення допомогти команді.

В першу чергу здобути перемогу нам завадила така тривала ігрова пауза. Крім того, було важко грати вдесятьох... Нічия мало що нам дає у турнірному сенсі, але за такої гри – це позитивний результат».

28 червня 2020 11:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46