Сьогодні 28 березня 2024 р.

Логінов: «Повинні реабілітуватися за поразку від «Колоса»

Захисник СК «Дніпро» Сергій Логінов поспілкувався із журналістами на відкритому тренуванні команди перед грою проти «Олександрії»:

– Сергій, в якому настрої команда готується до останньої гри в календарному році?
– Дійсно, попереду у нас заключний матч у році, і ми докладемо у ньому усіх зусиль для того, щоб реабілітуватися перед нашими вболівальниками за поразку від «Колосу». Тому будемо виходити на матч з «Олександрією» тільки з настроєм перемогти суперника.

– Дивилися вчорашній матч «Олександрії» проти «Гента»? Які він залишив враження?

– Звичайно, дивилися, але ми і без цього маємо інформацію по супернику, адже і раніше слідкували за ними. Команда дуже хорошого рівня, яка добре ведуть силову боротьбу, і, вважаю, що навіть не дивлячись на турнірне становище, вони дуже гідно виступили у цьому розіграші групового раунду Ліги Європи.

– Те, що суперник тільки вчора провів непросту гру і буде мати довгий переліт, усе це надасть якусь перевагу дніпрянам?

– Можливо якось це і вплине на гру, але у будь-якому разі нам треба дивитися на себе. Це їх справи, як вони будуть відновлюватися, добиратися і як взагалі грали минулий матч. Сильно на це звертати увагу не варто.

– Гра проти «Олександрії» стане останньою в цьому році. Можеш вже зараз підвести якісь підсумки виступів команди у цій частині сезону?
– Не хотілося б зараз, саме у цей час. підводити якісь підсумки. Попереду остання гра у році, і вже після неЇ можна буде поспілкуватися з цього приводу.

13 грудня 2019 16:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46