Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Десна – Днепр-1 0:2. Атаковать, еще не значит побеждать

Матч мав відбутися 13 лютого на стадіоні в Сіде. Але в зв’язку з погодними умовами гру довелося перенести, і суперники зустрілися на полі вже на наступний день.

Перший небезпечний момент створили дніпряни. На 3-й хвилині, після подачі кутового, Куліш головою пробив вище воріт. Відповідь «Десни» – удар Огірі з лінії штрафного майданчика. Ще за кілька хвилин з далекої відстані небезпечно пробивав Артем Фаворов – повз ворота. На 10-й хвилині гри мав забивати Нємчанінов. Після подачі Філіппова Дмитро опинився сам в штрафному майданчику суперника, але не влучив у ствір.

На 21-й хвилині ледь не забив Філіппов. Денис Фаворов головою скинув на дальню стійку, де Олександр в один дотик намагався переграти Клищука, але захисник
«Дніпра» заблокував удар. Дніпряни в актив можуть занести дальній удар Кузика над поперечиною.

На 42-й хвилині хороший момент мав Назаренко, але після удару дніпрянина Паст врятував
«Десну». А відповідь сіверян була ще більш небезпечною – Безбородько, замикаючи подачу Козака, пробивав в кут воріт, але Клищук зреагував на удар. І практично тут же момент у Картушова – Єгор ударом з лівого кута штрафного майданчика пробив сильно, але і на цей удар зреагував Клищук.

В перерві Олександр Рябоконь зробив лише одну заміну – Богданов замість Безбородько. І
«Десна» активніше розпочала другий тайм, але забили дніпряни – у Олександра Назаренко м’яч зрізався з ноги, але таким чином дезорієнтував Паста і опинився в сітці воріт деснянців.

На 62-й хвилині тренерський штаб
«Десни» провів уже масову заміну – на поле вийшли Волков, Аршакян, Мостовий, Баєнко та Сергійчук. І це додало активногсті сіверянам, які створили кілька небезпечних моментів. Сергійчук ледь не випередив голкіпера, удар Волкова заблокував Логінов, а Аршакян не влучив у ствір воріт. На 71-й хвилині забив Волков, але арбітри зафіксували положення поза грою. Ще за кілька хвилин міг забити Філіппов – Олександр з гострого кута пробив над поперечиною.

На 73-й хвилині небезпечну атаку завершував Аршакян. Богданов віддав на правий фланг, Сергійчук прострілив вздовж воріт, Аршакян зіграв на випередження, але пробив вище. На удар Сергійчука з правого флангу зреагував воротар (Михайло пробивав після передачі Волкова). І тим більш несподіваним був гол молодших за рангом – на 80-й хвилині дніпряни отримали право на штрафний з правого флангу, і Загальский красивим обвідним ударом пробив Паста.

ДНІПРО-1 – ДЕСНА
2:0
Голи:
Назаренко (50), Загальский (81).
Десна: Паст,
Д.Фаворов, Імереков, Гітченко (Баєнко, 62), Нємчанінов (Мостовий, 62), Огіря, А.Фаворов (Аршакян, 62), Козак (Волков, 62), Безбородько, (Богданов, 46), Картушов (Сергійчук, 62), Філіппов (Старенький, 84).
Дніпро-1 (стартовий склад): Клищук, Романюк Лопирьонок, Логінов, Шаповал, Кравченко, Сніжко, Когут, Кузик, Назаренко, Куліш
.

14 лютого 2019 20:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07