Сьогодні 28 березня 2024 р.

Чижевський: «Зоря»? Розуміємо, що на нас чекає серйозний матч»

Львів’яни проводять активну підготовку перед матчем проти луганської «Зорі». Тренування традиційно відбувалось на заміській базі в Брюховичах. Команда в бойовому настрої готується до зустрічі з луганцями.

«Підготовка до гри проходить плідно. Ми проаналізували матчі суперника, розібрали детально всі моменти і я думаю, що ми повністю готові до цього протистояння. Дуже щасливий, що дебютував в українській Прем’єр-лізі, хлопці з команди мені допомогли адаптуватися», – поділився враженнями новачок львівських «Карпат», центральний захисник Тім Халл.

«Тренуємось у звичайному режимі, будемо максимально намагатись показати позитивний результат у неділю», – зазначив капітан «левів» Дмитро Кльоц.

«Розуміємо, що на нас чекає серйозний матч, адже суперник досвідчений, виступає в Лізі Європи. Старт чемпіонату видався веселий, адже четверо наших опонентів – єврокубкові команди, але в цьому нічого страшного немає, оскільки рано чи пізно ми б з ними зустрілись. Ми в хорошому настрої після перемоги над «Олімпіком», готуємось дати серйозний бій та хочемо порадувати своїх вболівальників, будемо намагатись досягнути вдалого результату», – підсумував головний тренер «зелено-білих» Олександр Чижевський.

Нагадаємо, що гра відбудеться у неділю, 25-го серпня о 17:00 на стадіоні «Україна».


23 серпня 2019 21:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46