Сьогодні 29 березня 2024 р.

Андриевский: «Александрия» всегда славилась своим характером»

Півзахисник «Динамо» Олександр Андрієвський поділився емоціями після дебюту в Лізі чемпіонів, оцінив наступного суперника нідерландський «Аякс» і розповів, як команда готується до матчу чемпіонату України проти «Олександрії».

– Перш за все хотілося б привітати вас з дебютом в Лізі чемпіонів. Які відчуття після такої знакової події?
– Дуже класні. Після дебюту в Лізі чемпіонів емоції і відчуття можуть бути тільки такими. Ми ще не в групі, звичайно, але ще все попереду.

– Відчув дух Ліги чемпіонів?
– Звичайно. В першу чергу завдяки атмосфері на стадіоні, було багато вболівальників. Дуже приємно бачити заповнений стадіон. Також і в Чехії багато було вболівальників на трибунах. Це дає свою атмосферу.

– Чим запам'яталася поїздка до Праги?
– Найбільше запам'яталася дебютом. Такі матчі запам'ятовуються надовго.

– Оси вас не атакували?
– Команду так (сміється), особисто мене не чіпали.

– Напевно, у другому матчі також хотілося зіграти. Як Олександр Миколайович обгрунтував те, що не вийшов на заміну?
– Безумовно, хотілося. Олександр Миколайович не обгрунтовував. Якщо ми виграли з рахунком 2:0, значить все було зроблено правильно. Він не зобов'язаний обгрунтовувати, чому я не вийшов. Наступного разу зіграю. У нас щільний графік, буде ротація.

– Вже обговорювали в команді наступного суперника в Лізі чемпіонів «Аякс»? Два роки тому «Динамо» U-19 грало проти «Аяксу» U-19, можливо, хлопці ділилися досвідом?
– Ще не обговорювали. Ближче до матчу буде теорія, будемо вже переглядати суперника і обговорювати, як грати проти «Аякса».

– А що тобі відомо про нідерландську команду?
– В принципі, те саме, що і про інших команд. За всіма чемпіонатами стежу. Зрозуміло, що є сильні футболісти. Душан Тадич, наприклад, Дейлі Блінд, який в «Манчестер Юнайтед» грав. Є потужні молоді футболісти. Суперник сильний. Будемо розраховувати тільки на себе і перемогу.

– Як готуєтеся до майбутнього матчу з «Олександрією»? Команда несподівано для всіх зараз розташувалася на першому місці.
– Це тільки початок сезону. Звичайно, те, що вони 4 поспіль матчі виграли, не пропустили, не очікував, напевно, ніхто. Але це міцна команда, яка завжди славилася своїм характером. Подивимося, як далі буде. Готуємося як зазвичай: розбір суперника, тренування.

18 серпня 2018 12:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46