Сьогодні 16 квітня 2024 р.

Кобін: «Спровокували Хобленка, він повівся, але це не наші проблеми»

Головний тренер «Минаю» Василь Кобін відповів на запитання журналістів після матчу 10-го туру УПЛ з «Дніпром-1».

– Вітаю свою команду з перемогою та обидві команди з гарною грою. Були моменти, хороші моменти. Нам пощастило забити на один гол більше та здобути перемогу. Ми дуже раді. У «Дніпра-1» хороша команда, є великі завдання, футболісти під це. Гадаю, буде час – і команда додасть та набиратиме очки.

Ми розуміли, що мали 6 очок, а суперник – 8. Це було важливим фактором: якщо вигравали, підіймалися б у таблиці. Зрозуміло, що гра йшла нервова, усе трималося до останніх хвилин. Треба віддати належне обом командам, які билися до останнього. Зрозуміло, вплинуло й вилучення, але я його не буду коментувати – можу казати лише за власних футболістів. Просто спровокували футболіста, а він на це повівся. Але це не наші проблеми.

– У вас грають вчорашні гравці «Дніпра-1». Їх треба було якось налаштовувати на гру? І як вони тут прижилися?
– Чудові хлопці, вони одразу влилися до колективу. Перед тим, як їх запросити, я цікавився ними, і мені дали добру характеристику. Гадаю, вони б допомогли сьогоднішньому «Дніпру-1» у якихось моментах, але доля так склалася, що вони у нас, і ми повністю ними задоволені. Немає ніяких проблем. Вони стають лідерами нашої команди, тому що в нас нова команда, достатньо молода у порівнянні з «Дніпром-1».

Для нас це відчутне підсилення, і хлопці сьогодні себе відмінно проявили. Зрозуміло, що для них це був особливий матч. Вони не хотіли комусь щось доводити, а, напевно, самим себе, що не є слабшими за тих, хто залишився. Я їм нічого не казав. Розумів, що для них буде важливим це і надав просто такий шанс, - цитує Кобіна офіційний сайт «спортклубівців».

22 листопада 2020 18:32







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 24-й тур. Металіст 1925 – Дніпро-1. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 21:16

Україна, 24-й тур. ЛНЗ – Верес. Огляд матчу

 

15 квітня 2024 19:02

Україна, 24-й тур. Полісся – Колос. Огляд матчу

 

14 квітня 2024 20:33