Сьогодні 28 березня 2024 р.

Украина, 8-й тур. Карпаты – Ворскла. Анонс матча

У суботу, 15 вересня, львівські «Карпати» проведуть домашній поєдинок з полтавською «Ворсклою». Зустріч сусідів по турнірній таблиці обіцяє бути цікавою. 







«Карпати» (Львів) – «Ворскла» (Полтава)
15 вересня, початок – 17:00
Львів. Стадіон «Україна»
Головний арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Пряма телетрансляція – на каналі ZIK

Минулий тур доволі успішно склався для обох команд. «Ворскла» вдома зуміла дотиснути «Чорноморець». Хоча все розпочалося для полтавців не дуже радісно – Владислав Кулач не реалізував пенальті. Однак згодом все той же Кулач відкрив рахунок в матчі. Одеситам вдалося відігратися, проте за кілька хвилин до завершення зустрічі господарі таки вирвали перемогу завдяки автоголу Дмитра Рижука.

Хороший настрій після минулого туру був і у львів’ян. Відмінна гра на НСК «Олімпійський» трансформувалася у переконливу перемогу над «Динамо»(2:0). Востаннє «леви» перемагали киян у столиці ще у 1997-му році. Класний дубль Мар’яна Шведа дозволив «Карпатам» святкувати перемогу. Не менше зусиль доклали і його партнери. Особливо важко стало гостям після вилучення Аді Мегреміча, однак команда Жозе Мораіша змогла вистояти.

Паузу в календарі суботні суперники заповнили по-різному. «Ворскла» вдома прийняла «Олександрію» і перемогла з хокейним рахунком 5:4. Що стосується «Карпат», то вони з’їздили у Гданськ, де здолали місцеву «Лехію», яка йде першою у польській Екстраклясі. Ключову роль у зустрічі відіграли новачки «зелено-білих» Крістіан Понде (автор забитого голу) та Вільям де Камарго (в активі зароблений пенальті). Крім того, вперше у воротах «Карпат» зіграв Микита Шевченко. Кожен з тріо новобранців у суботу матиме нагоду дебютував в поєдинку УПЛ.

До розташування львівського клубу з молодіжної збірної України повернулися Олексій Гуцуляк та Мар’ян Швед (забив два шедевральні голи латвійцям та андорцям). Продовжує порожніти лазарет «Ворскли». Денис Васін пропустив вже тривалий період часу і поки залишається поза грою. Зате, скоріш за все, до заявки на матч у Львові зможуть потрапити Михайло Сергійчук та Володимир Одарюк, які залікували травми. Також слід відзначити чудову форму Владислава Кулача. За повідомленнями різних ЗМІ, проти «Карпат» не зможуть зіграти кілька виконавців полтавчан: форвард Юрій Коломоєць, хавбеки Володимир Чеснаков, Артем Габелок, а також захисник Олександр Чижов. Наскільки ця інформація відповідає дійсності, стане відомо безпосередньо перед матчем.

Вже через кілька днів після гри у Львові полтавці вирушать в Лондон, де на «Емірейтс» протистоятимуть «Арсеналу» в стартовому матчі групового турніру Ліги Європи. Особливим стане наступний поєдинок і для «Карпат», які через тиждень візьмуть участь у дербі з ФК «Львів». Однак перед цим на «Карпати» і «Ворсклу» чекає двобій на «Україні».

Орієнтовні стартові склади команд:

Карпати: Кучинський, Мірошніченко, Ковтун, Федецький, Лебеденко, Вербний, Ербес, Мякушко, Ді Франко, Карраскаль, Швед.

Ворскла: Шуст, Пердута, Гіоргадзе, Даллку, Скляр, Шарпар, Артур, Ребенок, Кобахідзе, Сергійчук, Кулач.

15 вересня 2018 16:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46