Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Верес 1:2. Реванш младших по классу

«Карпати» провели вже другу зустріч з рівненським «Вересом» під час підготовки до нового сезону. Перший поєдинок між цими командами завершився перемогою львів’ян з рахунком 2:0.

До перерви команди грали в обережний футбол та багато моментів не створювали. У «Вереса» був непоганий шанс відзначитись, але гравець рівненського клубу влучив у перекладину. «Карпати» відповіли не менш гостро – Сергій Вакуленко завдавав небезпечного удару зі штрафного, проте кіпер гостей парирував м’яча.

У дебюті карпатівці відкрили рахунок. Дмитро Кльоц подав зі штрафного, Сергій Вакуленко виграв другий поверх і сильно пробив головою – кіпер з труднощами відбив м’яча перед собою, чим скористався Ігор Карпенко, який вдало обрав позицію і добив круглого у сітку. Проте зовсім скоро гості відновили паритет. Після подачі зі штрафного гравець «Вереса» вдало зіграв у повітрі і пробив без шансів для Кудрика. «Карпати» мали достатньо шансів, щоб забивати ще, але Карпенко, Толочко та потенційні новачки епізоди до логічного завершення не доводили. У відповідь «Верес» забив свій гол – після кутового «леви» проспали опонента, який красиво зрізав м’яча у дев'ятку.

Відтак, «зелено-білі» мінімально поступаються рівненському «Вересу» з рахунком 1:2

КАРПАТИ – ВЕРЕС – 1:2
Голи:
Карпенко – Шестаков, Ховбоша.
Карпати (1-й тайм): Кудрик, Мартінс, Ковтун, Вакуленко, Дубінчак, Толочко, Кльоц, Ді Франко, Карпенко та два гравці на перегляді. (2-й тайм): Кудрик, Мартінс, Веремієнко, Вакуленко, Толочко, Кльоц, Карпенко та чотири гравці на перегляді. Протягом другого тайму на поле виходили: Ременюк та Лях. 

19 липня 2019 22:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46