Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Карпати»: командам з пулу «Футболи» запропонували недоїдки

Усі домашні поєдинки львівських «Карпат» у сезоні 2019/20 показуватимуть на телеканалах 2+2 та УНІАН. Детальніше про співпрацю розповів виконавчий директор «зелено-білих» Ростислав Ящишин.

«Наш клуб неодноразово висловлював позицію щодо єдиного телевізійного пулу та щодо комерційної пропозиції від каналів-трансляторів. Ми все ж виступали за єдність, тому на зборах Ліги віддали свій голос «за» створення телепулу, однак, на виході отримали суму удвічі меншу, аніж було озвучено раніше. Причина дуже проста – чотири клуби не вступили до пулу, тож канал-транслятор зменшив свою пропозицію на 50%. Відповідно, ті клуби, які залишилися у пулі, замість можливості поповнити свій бюджет, отримали недоїдки. Оскільки фінансової вигоди від контракту з УПЛ не спостерігалося, наш клуб був змушений пристати на альтернативну пропозицію, при тому цікавішу, з комерційної точки зору. Ми побачили, що керівництво 2+2 максимально зацікавлене до співпраці з «Карпатами», готове до діалогу та компромісу».

«У той же час, ми звернулися до УПЛ із листом, де не лише пояснили свою позицію, але й запропонували вихід із незручного становища. Зокрема, ми запропонували пану Грімму залишити телевізійні права клубам ще на один сезон, а цей рік витратити на максимально глибоке занурення в нюанси українського футболу та більш конструктивне спілкування із клубами, що дасть можливість викристалізувати таку пропозицію щодо телепулу, яка б влаштувала усі сторони, тобто усі клуби».

«Ми вважаємо, що інший шлях неодмінно погіршить і без того хитку ситуацію в нашому футболі, де окрім чвар та взаємних звинувачень, на жаль, знаходиться дуже мало місця для конструктивного спілкування та взаєморозуміння. Сподіваюся, що пан Грімм скористається цією порадою і зможе зробити те, для чого він, власне, і запрошений – допомогти клубам заробляти гроші» – підсумував виконавчий директор ФК «Карпати».

31 липня 2019 13:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46