Сьогодні 28 березня 2024 р.

Україна, 27-й тур. Олімпік – Ворскла. Анонс матчу

У неділю, 5 травня, «зелено-білі» зіграють в рамках 27-го туру Прем’єр-ліги. Суперником «левів» буде київський «Арсенал».








«Карпати» (Львів) – «Арсенал» (Київ)
5 травня, початок – 17:00.
Львів. Стадіон «Україна»
Головний арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Пряма телетрансляція – на каналі ZIK

Кияни під керівництвом Ігоря Леонова, який прийняв «Арсенал» під час зимової паузи, демонструють чудові результати. У восьми поєдинках, які команда провела у 2019-му році, зафіксовано чотири перемоги. Враховуючи той факт, що «Арсенал» за 18 турів минулого року лише двічі вигравав, це не може не дивувати. Відмінні результати оновленої команди дають шанси на порятунок здавалось би безнадійному аутсайдеру.

Схожі турнірні завдання і у «Карпат», які після поразки у минулому турі, опустилися у небезпечну зону. У випадку невдачі «левів» в очному протистоянні «Арсенал» зможе наблизитися впритул і суперників розділятиме лише один пункт. Крім недільної зустрічі, до завершення сезону залишається лише 5 матчів. Травень обіцяє бути спекотним і напруженим.

«Арсенал» продовжує володіти статусом команди, що найбільше пропускає в УПЛ. В пасиві киян 45 пропущених голів. Три пропущені м’ячі в минулому турі від «Олімпіка» наблизили «зелено-білих» до свого недільного суперника у цьому компоненті. Голкіпери «Карпат» 42 рази витягали м’ячі із сітки власних воріт. Разом з тим, «леви» лідирують за протилежним показником – 33 забиті голи роблять «Карпати» найрезультативнішою командою нижньої шістки.

Матч першого кола у Львові завершився сенсаційним тріумфом гостей з рахунком 2:1. Ця перемога виявилася першою і єдиною в Україні для італійського наставника Фабріціо Раванеллі. У перший день зими в рамках поєдинку другого кола «Арсенал» та «Карпати» розійшлися миром – 1:1.

Орієнтовні стартові склади команд

Карпати: Кучинський, Папа, Нестеров, Ковтун, Гуцуляк, Онгла, Мякушко, Кльоц, Швед, Ді Франко, Понде.

Арсенал: Підківка, Жичиков, Башлай, Сагуткін, Осман, Домбровський, Оріховський, Ліпартія, Авагімян, Калітвінцев, Ковпак.

5 травня 2019 09:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46