Сьогодні 29 березня 2024 р.

Ковтун: «Десна» добре оборонялася, втім ми не полишали надії забити»

Матч в Чернігові між «Десною» та «Карпатами» завершився без голів і це передусім заслуга воротарів та захисників обидвох команд. Наприклад, якби не самовіддана гра Олексія Ковтуна, то Артем Фаворов по перерві міг забивати у ворота «Карпат». Разом з тим, карпатівські оборонці неодноразово підключалися до атак своєї команди і активно діяли під час стандартів. Про свої враження від двобою з «Десною» Ковтун розповів у інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати».

«Ми знали, що в Чернігові буде важко, – каже Олексій. – Тому серйозно налаштовувалися на гру і готувалися до непростого матчу. Однак їхали на виїзд з ціллю здобути очки. Звичайно, ідеальним результатом була б наша перемога. Зрештою, все склалося так, що поєдинок завершився внічию. У чернігівців хороша команда і дуже досвідчена. Та й загалом наш чемпіонат зараз відносно рівний – кожен суперник може попсувати нерви і створити неприємності».

«Нам треба було уважно діяти в обороні та грати самовіддано. «Десна» добре оборонялася, втім ми не полишали надії забити гол. Кожен з нас віддав всі сили задля позитивного результату. Так, матч важко назвати дуже видовищним. Проте, як на мене, ми з кожним туром додаємо і я не сумніваюся, що попереду будуть набагато кращі результати», – резюмував захисник «зелено-білих».

31 серпня 2019 13:39







Матеріали на тему

Десна – Карпати 0:0. Україна, 6-й тур. Звіт
30 серпня 2019 21:05




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 6-й тур. Десна – Карпаты 0:0. Обзор матча

 

30 серпня 2019 23:48