Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Ворскла» в Турции: тяжелые будни сборов

«Розписуючи хронологію вечірнього тренування, відверто кажучи, думали, що будете нас дуже лаяти, але після того, як ви з усім упорались, можемо сказати, що пишаємось такими хлопцями, які є в нашій команді», – сказав одразу по завершенні вечірнього тренувального заняття старший тренер «Ворскли» Іван Балан, звертаючись до змоклих від важкої праці хлопців.

І справді навантаження, що їх сьогодні в комплексі ворскляни отримали за день, просто вражають. І чого лишень не було – непроста робота з важкими медболами, стрибки, прискорення, забігання, швидкі атаки тощо. Не рахували, скільки було випито хлопцями води, та обслуговуючий персонал готелю біля тренувального поля назбирав їх повний мішок.

Окремо варто похвалити молодь, яка поруч із досвідченими бійцями отримує неоціненний досвід. Ян Вічний, Олег Остапенко, Владислав Сидоренко, Тарас Саків, Дмитро Шаповал – учорашні дублери, які обома руками стукають у двері першої команди. А всі вони зростали на очах полтавських уболівальників, які хоча б час від часу відвідують матчі за участю молодіжного складу «біло-зелених». Приємно й те, що старші усіляко намагаються допомогти молоді в подоланні тренувальних випробувань, підтримуючи морально та й практичними порадами теж. Таким і має бути справжній колектив однодумців.

Сонце мало-помалу сідало за обрій, а гравцям залишалось ще провадити те, про що просив тренер із фізпідготовки, опісля чого всі дружно попрямували до готельного комплексу «Kamelya Collection», що майже на цілу зимову пору стає для них другим домом. А за справжнім, до слова, всі вони дуже й дуже сумують, тому за першої ліпшої нагоди спішать до телефону, аби почути голоси рідних їм людей.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

16 січня 2018 11:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46