Сьогодні 29 березня 2024 р.

Санжар вважає, що «Карпати» рухаються у правильному напрямку

Головний тренер львівських «Карпат» розповів Інформаційному центру клубу про очікування від матчу з «Інгульцем» та прокоментував останню гру проти «Дніпра-1».

– Ви провели два офіційних матчі на посаді головного тренера «зелено-білих». Як ви їх оціните?
– Насправді знайомство з командою та з кожним гравцем ще триває. З точки зору результату, я не зовсім задоволений, тому що ми один поєдинок виграли, а в іншому зазнали поразки. Але я бачу позитивні моменти у грі, задоволений тим, як хлопці працюють на тренуваннях, адже помітно, що у них є бажання та самовіддача. Вважаю, що команда рухається у правильному напрямку, але потрібно більше часу, щоб змінити стиль гри. Найкраще знайомство з колективом може бути лише безпосередньо в матчах. Тому хлопці детально ознайомлюються з нашими вимогами, а тренерський штаб – з їхнім потенціалом. 

– У поєдинку проти «Дніпра-1» ви використовували дещо іншу схему гри, ніж у протистоянні з «Ворсклою». З чим це пов’язано?
– З втратою ключових гравців. Саме тому нам довелось на позицію опорного півзахисника ставити Сергія Вакуленка, а правого хавбека грав Володимир Якімець. Вважаю, що ми зіграли не на своєму максимумі, проте у другому таймі ми виглядали набагато краще, ніж у першій половині зустрічі. Але знову ж таки – тут справа у психології. Ми в другому матчі поспіль додали після перерви, поступаючись при цьому в рахунку...

– Вже у середу «Карпати» зіграють кубковий матч…
– «Інгулець» – хороша команда, в її складі чимало гравців, які виступали у Прем’єр-лізі. Також відзначу головного тренера Сергія Лавриненка, який любить грати в атакуючий футбол. Добре знайомий з манерою гри його команд, ми не раз з ним зустрічались у матчах, коли він ще тренував «Зірку». 

23 вересня 2019 21:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46