Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кравченко: «По грі ми не заслуговували на таку поразку від «Колоса»

Капітан СК «Дніпро» Сергій Кравченко прокоментував гру проти ковалівського «Колосу» (0:4):

– Сергій, в чому сьогодні вашу команду перевершив «Колос», якщо дивитися на результат на табло?
– Ключовим стало вилучення і швидкі голи у другому таймі, після чого, можна сказати, що ми не вірили в те, що можна відігратися. Якби рахунок залишався 0:1, а ми про це розмовляли у перерві, то все одно якісь шанси відігратися у нас були б, але два швидких голи все це перевернули. Що до «Колосу», то вони провели сильніше початок матчу, але потім ми перехопили ініціативу, грали краще, створювали моменти, у того ж Булеци були два хороших шанси зрівняти рахунок, проте – це футбол, і я вважаю, що занадто великий рахунок був у підсумку, як для такої гри. Наша команда не заслуговує на такий рахунок. Якщо враховувати вилучення, то поразка закономірна, але до нього була рівна гра, навіть ми діяли більш гостріше.

– Сьогодні було пенальті, вилучення. Є у вас претензії до суддівства?
– Треба ще раз подивитися, але думаю, що пенальті все ж таки був. По факту за вилучення картку за симуляцію можна дати, але також можна і не дати. Ми з першої хвилини відчували настрій арбітра, і ці всі інтерв’ю перед грою у команди «Колос» – їх не прикрашають. Треба у першу чергу за собою слідкувати, хоча вони зараз і досягли хорошого результату. Ми готувалися до поганого суддівства, але переконані, що рефері отримає хорошу оцінку, оскільки пенальті був, але ж дуже швидко він другу жовту дав за симуляцію. Коли у футболіста є вже одна жовтка картка, і момент на власній половині поля, то тут можна і дати, а можна і не дати друге попередження, щоб не зламувати гру.

– Ключовим все ж таки став другий гол, чи випадковий третій?

– Та і другий, і потім одразу третій все вирішили, адже вдесятьох відіграти три м’ячі практично нереально. Ключовим стало все ж таки вилучення і другий гол, адже за рахунку 0:1 треба було більш строго діяти позаду і намагатися не пропустити, а якісь моменти, стандарти у нас були б. Але зараз вже про це немає сенсу казати – підсумковий рахунок для нас поганий. Проте попереду ще одна гра у цьому році проти «Олександрії», і треба готуватися і набирати там очки. А цю зустріч треба забувати. Рахунок неприємний, але це футбол, ми не награли на такий рахунок, тому зараз прикро.

– Ти грав через не можу. Як себе відчуваєш, і твоя заміна вона диктувалася пошкодженням або чимось іншим?

– Гадаю, що і моє пошкодження також мали на увазі тренери, коли проводили заміну і, мабуть, вирішили поберегти. За рахунку 0:2 я і сам вже хотів попросити заміну, але не наважився на це. Протягом цього тижня я не тренувався, адже у грі зі «Львовом» мені сильно вдарили по нозі, забили ікру, тому навіть не думав, що буду готуватися до матчу, але учора спробував і вирішив грати. Ікра все ж таки болить, надіюся, що нічого серйозного, там немає надриву чи чогось ще. Зробимо обстеження і подивимось. Мені дуже хотілося грати, можливо, це і було неправильне рішення, тим більш, що ми програли. Надіюся, що не погіршив свою травму, але команді не допоміг. Розраховую, що до гри проти «Олександрії» вже буду готовий.

9 грудня 2019 09:34







Матеріали на тему

Колос – Днепр 4:0. Украина, 17-й тур. Отчет
7 грудня 2019 18:50




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46