Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Безбородько: «Настала пора обыгрывать «Арсенал»

Напередодні гри з «Арсеналом» однин з найкращих гравців Прем’єр-Ліги за підсумками серпня Денис Безбородько про те на що налаштована «Десна», чи пам’ятають гравці матч минулого сезону і чи допомагає команді підтримка уболівальників.

– Розкажіть як проходить підготовка і на що розраховуєте у грі з киянами?

– Готуємося у звичайному режимі, минулий матч програли, тому з «Арсеналом» гратимемо на перемогу. Нам нічого не залишається окрім як перемагати гостей і набирати очки.

– Вболівальники пам’ятають останню зустріч команд у Чернігові (рахунок 3-3 і післяматчевий скандал). Чи додають спогади про ту битву додаткової мотивації?

– Я думаю так, трохи додають. У минулому сезоні ми у «Арсеналу» так і не виграли (програли на виїзді і зіграли внічию вдома), тому хочеться у Чернігові обіграти киян.

– У чому козирі «Десни», за рахунок чого можна добитися перемоги?

– За рахунок реалізації створених моментів. Якщо ми будемо у реалізації трохи точніше, я думаю, ми виграємо цей матч. Моменти будуть завжди. Головне їх використовувати.

– Щоб Ви сказали уболівальникам? Чи допоможе команді, якщо на трибунах буде аншлаг?
– Аншлаг необхідний. Ми граємо заради уболівальників, команда вперше в історії вийшла у Прем’єр-Лігу, тому приходьте і підтримуйте нас, а ми будемо намагатися вас не підвести.

13 вересня 2018 14:46







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57