Сьогодні 29 березня 2024 р.

Жозе Мораїш: «Десна»? Коли не забиваєш – неможливо перемогти»

Головний тренер «Карпат» Жозе Мораіш на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від матчу 16-го туру УПЛ з «Десною» (0:2).

– Звичайно, хотілося принести радість вболівальникам, перемогою у рідних стінах. Але сьогодні виграла команда, яка була кращою. Я вітаю команду гостей, бо вони показали справді хорошу гру. Ми давали багато простору гравцям «Десни». Окремо можу відзначити гру центрального нападника. Щодо «Карпат», то команда прогресує, але нам бракує точності у певних аспектах. І поки ми їх не виправимо, то у нас будуть виникати труднощі. Ми мали нагоди, але не забивали, а коли не забиваєш – неможливо перемогти. Я думаю, що нам ще бракує точності, особливо у грі попереду. Було чимало поєдинків, коли я казав, що ми могли показати себе краще, але сьогодні я такого сказати не можу.

– Як оціните гру Папи Гуйє?
– Я не хочу оцінювати гравців індивідуально, тому що робота, яку ми виконуємо – колективна. Можу сказати, що це гравець з хорошими якостями. Це його перша гра, після довгої перерви. Думаю, що він принесе користь команді.

– Чим викликана рання заміна Мар’яна Шведа?
– Мені б хотілося мати чотирьох таких Шведів в атаці, щоб проводити її швидко. Одразу видно, що суперники обережніше ставляться до Мар’яна. Вони знають, що коли він зміщається в центр, то обов’язково пробиватиме. Сьогодні йому не давали простору, тому наразі йому потрібно шукати інші варіанти.

– Чому був відсутній Карраскаль?
– У четвер на тренуванні Карраскаль зіткнувся з Дмитром Кльоцом. У нього забій коліна, тому він не зміг зіграти.

– Як прокоментуєте те, що «Карпати» вже вп’яте поспіль поступилися вдома?
– Думаю, ми маємо проявляти більше якостей. Команда завжди грає на межі. Суперники, які до нас приїжджають знають, що «Карпати» небезпечна команда. Тому ми маємо показувати більше зрілості, мужності, і контролю м'яча. Ми стараємося, але цього наразі недостатньо.

– Тобто ви вважаєте, що якості гравців недостатньо, щоб боротися за верхню шістку?
– Потрібно продовжувати працювати, щоб команда прогресувала. У нас багато молодих футболістів, їм потрібно довіряти і з часом вони стануть кращими, наберуться досвіду і зможуть протистояти сильним суперникам.

24 листопада 2018 17:39







Матеріали на тему

Карпаты – Десна 0:2. Украина, 16-й тур. Отчет
24 листопада 2018 15:52




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46