Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Минай – Верес 4:0. Хет-трик Нурієва

Чим ближче до офіційних ігор, тим краще форма і сам гра! І цим поєдинком «Минай» це довів. Команда Василя Кобіна впевнено переграла рівненський «Верес». Два голи забили у першому таймі, два у другому. Хет-трик на рахунку Нурієва, ще один гол забив Матіч.

Цей матч «Минай» розпочав в 4 захисники, 3 в півзахисті та тріо в нападі. У стартові хвилини «Верес» був активним, але це була, мабуть, лише перевірка. Після першої десятихвилинки «минайці» перехопили ініціативу: вміло піднімали темп, швидко просували м’яча до чужої штрафної, вчасно знаходили вільні зони.

Рівнянам довелося частіше фолити, аби не дати можливості «минайцям» атакувати. І це призводило до небезпечних стандартів. На 18 хвилині Нурієв пробивав штрафний прямим ударом метрів з 20, але його удар витягнув з дев’ятки голкіпер. З кутового команда Кобіна таки забила. Того ж Нурієва забули на дальній штанзі і він спокійно класним ударом відкрив рахунок – 1:0.

Через 15 хвилин «вересівці» знову сфолили – тільки цього разу власній штрафній. Пенальті реалізував той же Нурієв – 2:0. Навіть за такого гандикапу закарпатці не зменшували обертів і не дозволяли супернику практично нічого.

В другому таймі розстановка сил на полі не змінилася. «Верес», звісно, намагався більшими силами атакувати, але це було тільки на руку «минайцям». Закарпатці помічали це і довгими передачами закидали за спини рівненських захисників м’яча у вільні зони. Так стали виникати швидкі атаки, які постійно загрожували воротам «Вереса».

Одна з таких атак закінчилася результативно на 73-ій хвилині. М’яч дістався до Нурієва, який з-за меж штрафної класно поцілив у правий кут – хет-трик і 3:0.

Далі рахунок міг збільшувати Ахмедзаде і двічі Угочукву, але не вистачило зовсім трохи. Натомість за 3 хвилини до кінця забили ще з кутового – Матіч вдало підставив ногу.

4:0 і з гарним настроєм «минайці» вертаються додому, аби нарешті побачитися з рідними та почати готуватися до поєдинку зі «Львовом».

МИНАЙ – ВЕРЕС – 4:0
Голи:
Нурієв (18, 35, 73), Матіч (87).
Минай: Каніболоцький, Матіч, Карась, Малепе, Книш (Маємбе), Сніжко, Нурієв (Мілевський), Петрусенко (Хахльов), Шиндер (Угочукву), Пиняшко (Шпак),Кожанов (Ахмедзаде).

5 лютого 2021 17:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46